Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga Skarg i Wniosków mk2
Doom:
Jesteś mało oryginalny w zarzutach.
Każdy komu szkoda minuty czasu na przeczytanie / przypomnienie regulaminu działu płacze w ten sposób, bo uważał że stosowanie się do reguł przyjętych w miejscu w którym pisze to coś co zdarza się tylko innym
Xeyo:
Ja placze? Tez jestes bardzo oryginalny ::)
Nie wiem co powoduje bol twojego tylka, ale lecz to lepiej.
Jak bys potem jeszcze mial troche czasu, to skasuj prosze moje konto. Jak bede mial ochote na podobne konwersacje, to zaczne sie udzieliac na polishu.
Cmokas! :-*
steven0ise:
Ale fakt, słabe forum, na którym siedzą starzy gracze i główna zabawa to FLAIMWAR, a jak wstawi się coś normalnego to do kosza.
gratz admin !!!
jak jesteś normalny to cofnij to człowieku a nie czepiaj się linijek, dopisz co nie tak i po sprawie.
[WILD5] Sindri Egdald:
Groźny admin włatca absolutny forum z 5 użytkownikami na krzyż. W szokach rzondżić nie moze to tu sobie przynajmniej posty pousuwa i poczuje sie jak KTOŚ xD
Monter:
Bardzo dobrze Panie Doom, właśnie tak powinno być a nie, że se robią co chcą i żadnych zasad nie przestrzegają,
Od początku jestem wielkim fanem Pana administratora, naprawdę jest Pan moim idolem. Z całych sił trzymam kciuki żeby Pan wytrwał, i nie ugią się pod naciskiem tych łobuzów. Wpisali sobie w nazwie Plebs z zachowują się jak jakaś szlachta, nic nie szanują. Przyzwyczaili się, że całymi dniami szeleszczą ortalionem w low, i mają wszystko w dupie. Tak trzymać Panie administratorze, nie poddawać się, nie ustępować, .......a przy okazji, to włączy mi Pan te przywileje o których rozmawialiśmy.
Na pewno nie było linku do wątku dyskusyjnego (był do zetki i discord), co jest raczej dla was nie korzystne. Z braku opcji do dyskusji, zaraz jakieś ludziki zaśmiecą wam wątek rekrutacyjny i będziecie zgłaszać adminowi żeby usuną, bo niezgodne z regulaminem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej