Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga Skarg i Wniosków mk2
[VIDE] Herezja:
Doom kolega ManganMan wspomniał o ile rozumiem o wtyczce do forum pozwalającej wstawiać tzw Spoile co by nie było ścian tekstu, których ktoś może nie chcieć czytać i jedynie przewija. Osobiście uważam, że to dobry pomysł (patrz mój wątek o grach z biedronki i ścianie tekstu jaką tam dałem).
ManganMan:
--- Cytat: Doom w Luty 05, 2014, 11:53:34 ---Widzę dwóch: Ciebie i Twoje ego, czy o kimś nie wiem? 8)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Herezja w Luty 05, 2014, 16:23:12 ---Doom kolega ManganMan wspomniał o ile rozumiem o wtyczce do forum pozwalającej wstawiać tzw Spoile co by nie było ścian tekstu, których ktoś może nie chcieć czytać i jedynie przewija. Osobiście uważam, że to dobry pomysł (patrz mój wątek o grach z biedronki i ścianie tekstu jaką tam dałem).
--- Koniec cytatu ---
To już mamy 4 osoby (wraz z Herezją i jego ego).
--- Cytat: Doom w Luty 05, 2014, 11:53:34 ---gdzies w materiałach miałem spoiler moda który działał z tą wersję może bedzie mnie sie chciało to go poszukam
--- Koniec cytatu ---
Byłoby miło :D
EDIT: Nie zauważyłem że nabiłem już sześćsetny liczący się post 8)
sztosz:
Hej, czy da radę zmodyfikować wtyczkę do Youtube, tak, żeby zezwalała na fullscreen? Bo w tej chwili są takie małe piździełkowate okienka 420x315 więc żeby coś obejrzeć trzeba i tak lecieć do źródła na youtube.
Doom:
Niestety ta wtyczka jest dość ograniczona (i wciąż poz moja skromną wiedzą na temat kodowania) wiec niebardzo. Druga rzecz że generalnie przycisk pełnego ekranu jest, ale jest nieaktywny, w mojej pracowej mozili. O uile wiem ta niekatywnośc ma związek z wojenką google i mozilli, oraz pomysłów tych pierwszych na nowy odtwarzacz
sztosz:
Nie. Ja ten przycisk też mam i jest nieaktywny w Chrome. Posiłkując się pomocą jakiej dostarcza google do swoich produktów wychodzi na to, że jest to zablokowane po stronie właściciela strony (bo reszta możliwości, to blokowanie po stronie klienta). Daj, jeżeli możesz, linka do źródeł tej wtyczki to spróbuję dojść co i jak i tu wrzucę wyniki śledztwa ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej