Eve Online > NoobGarten
Minmatar- statki, skille, etc
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Doom w Maj 05, 2012, 18:34:42 ---Moja paranoja twierdząca że uzyszkodnicy będą montować troll konta aby "anonimowo' minusować wrogów kazała mi ustawić magiczną granicę od której można dawać punkty repa.
--- Koniec cytatu ---
Troszkę za późno to zrobiłeś ];) A co do tematu to się do końca nie zgodzę. W dużych flotach przeważa armor ale już w nano flotach czyli szybkich tam masz właśnie shieldowe zestawy.
Doom:
Akurat Ci co Ciebie minusują robią to z normalnych kont :P
[VIDE] Herezja:
Skąd wiesz? ];)
Swoją droga może w ich przypadku to tylko konta są normalne ];ppppppp
ps. ciekawe do jakiego wyniku mnie doprowadzą GoGo męczcie się dalej i naciskajcie ];)
damiantaps:
Natknąłem się na kolejny dylemat, a ludzie w UA mają podzielone zdania. Myślę o statku na L4. Wydaje mi się, że najlepszy będzie Domi albo Mael (misje u Sisterek więc Amarskie będą średnie). Niedługo będę miał skille poboczne na drony na 3. Podobno Mael na artach (na AC vs Angele) ładnie młóci, ale Domiego też chwalą. Prosiłbym o opinie.
SokoleOko:
Dominix, żeby był skuteczny, wymaga skilli All V. Sentry/Heavy T2, BS V, Drone Interfacing V.
Sam zaczynałem robić L4 Kartoflixem i to był dramat, by słabych skillach. Zdarzało się, że nie mogłem złamać jakiegoś rata, a misje robiłem tak długo, że mi wraki znikały zanim je mogłem pozbierać :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej