Eve Online > NoobGarten

Minmatar- statki, skille, etc

<< < (17/26) > >>

Nitefish:
Widow wcale nie jest bezużyteczny...

Asag:

--- Cytat: Lt Rook w Kwiecień 30, 2012, 15:47:57 ---zapomniałem o bomberku, Manticore, bardzo fajny stateczek, dużo CPU można cuda wianki z fitem robić.

--- Koniec cytatu ---

Ja noob i na mnie zrobiło wrażenie chociaż się nie znam :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZLtHzH3uWis&feature=g-user-lik

Eh, może za jakieś 40 mln SP kiedyś sam tak polatam.

Dux:

--- Cytat: Asag w Kwiecień 30, 2012, 23:35:18 ---Eh, może za jakieś 40 mln SP kiedyś sam tak polatam.

--- Koniec cytatu ---

Pamiętaj tylko o baaardzo głębokich kieszeniach, bo isków wydasz na takie latanie naprawdę sporo. No i alta lub kolegę do boostowania floty też uwzględnij :)

damiantaps:
Dobra. Wróćmy się trochę. Pytałem się jak by się Mael sprawował zamiast Tengu w WH C5. To teraz takie pytanie, czy Machariel by był w stanie zastąpić takie Tengu.  Żeby mógł polecieć na Sleepki z 4 innymi Tengu i się utrzymać i utrzymać innych ( no i mieć dmg jak one). Nie ukrywam, że skillowanie rakiet średnio mi się widzi, bo planuję również PvPować a tam rakiety są średnie. Co więcej Caldari są shield, a większość flot jest armorowych.

Doom:
I Mael i Mach to raczej też shildowe statki... :P
Mach to jest mael na sterydach jeśli chodzi o siłę rażenia. Jesli zakładamy pasywny tank pod rr to w sumie nie wiem który z nich jest lepszy jeśli chodzi ten parametr, zakładam że wypadają podobnie. Tyle że żeby mach stał się skuteczną alternatywą dla maela to musisz ładnie podskilować support skile, oraz skill gallente BS
I raczej uważam że nieważne czy machem czy maelem to w c5 będziesz tengulcom przeszkadzał chyba że będziecie mieć lotnisko do pompowania shielda

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej