Eve Online > NoobGarten

Minmatar- statki, skille, etc

<< < (11/26) > >>

Starakopara:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 15, 2012, 11:40:20 ---Artyleria jest zajebista, jeśli zdołasz zachować optymalny dystans. Jak coś wskoczy Ci na 10 i mniej km to bedziesz kurwił aż się sciana będzie luszczyć, nawet na dobrych skilach :P

--- Koniec cytatu ---

Oooo to, to  :) ale zawsze będzie miał kolega drony do odpędzania się od małego badziewia

damiantaps:
Chyba spróbuję tego AC, ale jeszcze mam pytania.

1) Koszt jednej pestki to 70 isków x4 w serii. Koszt wydaje się prawie marginalny, ale może coś popieprzyłem.

2) Co myślicie o zamianie AB na bateryjkę albo coś innego. Dystans od przeciwników przy AC jest nieważny, a bateryjka by przedłużyła przeżywalność (dłuższa naprawiarka), albo np. Invu- coś tam fielda (+25% all resy) albo konkretnie pod przeciwnika (+50% dany res), albo coś jeszcze innego.

Phobeus:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 15, 2012, 11:40:20 ---Artyleria jest zajebista, jeśli zdołasz zachować optymalny dystans. Jak coś wskoczy Ci na 10 i mniej km to bedziesz kurwił aż się sciana będzie luszczyć, nawet na dobrych skilach :P

--- Koniec cytatu ---
Dlatego montujesz microwarpdrive i pulsujesz nim, jeśli wróg zanadto się zbliży ;)

GlassCutter:

--- Cytat: damiantaps w Kwiecień 15, 2012, 19:56:06 ---Chyba spróbuję tego AC, ale jeszcze mam pytania.

1) Koszt jednej pestki to 70 isków x4 w serii. Koszt wydaje się prawie marginalny, ale może coś popieprzyłem.

2) Co myślicie o zamianie AB na bateryjkę albo coś innego. Dystans od przeciwników przy AC jest nieważny, a bateryjka by przedłużyła przeżywalność (dłuższa naprawiarka), albo np. Invu- coś tam fielda (+25% all resy) albo konkretnie pod przeciwnika (+50% dany res), albo coś jeszcze innego.

--- Koniec cytatu ---

Invu- coś tam field da Ci, owszem 25% do resów, ale na tarczy. Wydawało mi sie że chcesz reperować armor :P

Doom:

--- Cytat: Phobeus w Kwiecień 15, 2012, 20:26:41 ---Dlatego montujesz microwarpdrive i pulsujesz nim, jeśli wróg zanadto się zbliży ;)

--- Koniec cytatu ---
Pamietasz że o mlodej postaci  rozmawiamy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej