Eve Online > NoobGarten

Minmatar- statki, skille, etc

<< < (5/26) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 04, 2012, 17:54:52 ---chyba ze jestes statsiarzem, ktory jest gotow zaplacic 30 miliardow po to, zeby jego raciarka miala o 13 dps wiecej, niz na ficie t2. Ale wtedy spodziewaj sie, ze zywot takiej raciarki nie bedzie zbyt dlugi. ;)

--- Koniec cytatu ---
Err? Moglbys pokazac tego faila jak wkladajac w raciarke 30b uzyskujesz tylko 13dps wiecej? Bo sorry tak sie nieda jesli wlozysz je w dps mody

SokoleOko:
Na ruptura spokojnie zakladaj autocannony z riftera. Dps ciut mniej, ale przy slabych skillach latwiej bedzie robic L2 na ktorych lataja tabuny malego gowna.

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk

[VIDE] Herezja:
Isengrimus lat temu 3 kolega w omenie prosił mnie o pomoc i abym dokończył za niego misje a ja latałem deską i mowa tu o lev 2 misjach. Ale ... to wszystko dotyczy sytuacji gdzie lata się latareczką a nie śmieciareczką.

Tak, że młody kolego jak Cię stać na zakup ruptura to lataj nim na działkach małych tych z riftera tak jak kolega Sokole pisał ale jak Cię nie stać jeszcze na rupiecia lataj deską. Tyle, że tam już artyleria mała potrzebna jest.

Nitefish:
Wszystko zależy od skilli Herezja. Jak ktoś jest retardem i lata cruzem ze skillem na 1-2, gdzie w tanku/gunnery/capie ma jakieś groszowe sp za to resztę dzielnie umieścił w industry - życzę powodzenia.
Wtedy żebyś nawet nie wiem co mu doradził to i tak wtopi.

Innymi słowy - jeśli ktoś ma problemy ogólne, to niech przewertuje poradniki lub po prostu zapisze się do UA. To nie boli a może sprawić, że odkryje się grę na nowo.

[VIDE] Herezja:
Nitek to nie tak.
Ja postawiłem na latanie deską a On dążył jak najszybciej aby wsiąść w kruza a później się okazało, że skile nie te i dostaje łupnia a ... ja "gwizdałem na to" i latałem sobie swobodnie. Skile podciągnąłem i z deski przesiadłem się od razu na harbingera z pominięciem kruzów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej