Eve Online > NoobGarten

Minmatar- statki, skille, etc

<< < (4/26) > >>

Nitefish:
Destroyery to zawsze były fajne złomiarki, teraz po zmianach w mechanice gry ludzie nimi latają na funowe gangi. Taka jest ich użyteczność w grze (poza tym ze trzeba je mieć na 5 żeby wyskilować interdictory).

Ranshe:
Dla odmiany u nas w milicji, destroyery to nie są gangi tylko dla jaj, ale całkiem fajne maszynki do ciachania fregat i innych desek, tym bardziej, że u nas bitki dzieją się też na plexach milicyjnych, których drabinki są poograniczane typami statków.

[VIDE] Herezja:
Wzmianka o desce i latarkowcu dotyczyła spostrzeżenia nowego kolegi o jego wallecie. Nikt mi nie napisze, że koszt deski jest taki sam jak kruza i chyba lepiej niech lata deską na lev 2 jak już może a nie stać Go na kruza niż ma zasuwać do upadłego fregatą na lev 1 i ciułać na 1 kruza czyż nie?

damiantaps:
To spróbuje ominąć Thrashera, ale jak myślicie, kiedy mógłbym w miarę spokojnie robić L2 cruzem, znaczy się czy powiedzmy same armaty wystarczą (patrząc na ceny to chyba najpierw walne najsłabsze 650, potem reszte sprzętu i dopiero dokończe armaty, bo te sugerowane (650 scouty) drogie są) by robić te L2? Co do skilli to chyba zrobię tak, że walnę wszystkie proponowane przez was na lvl 3 (może te dyplomatyczne na 2) i chyba zacznę robić skille pod tego Ruptura T2 shield PvE co były na podanej przeze mnie stronce (chociaż zanim zrobie te skille na lvl 3 to chyba będzie po tutorialach i już będę w UA).

Isengrim:
Ja co prawda zaczynałem jako Amarr, ale Cruiserem (Omenem na t1 ficie) spokojnie szło robić solo wszystkie misje lvl 2, z wyjątkiem The Blockade (tzn. Blockade tez sie dalo, ale trzeba bylo uwazac co by nie zdechnac :)). I oczywiscie nie musisz miec meta 4 gunow, ktore sa drogie jak nieszczescie, po stracie takiego Omena na meta 4 gunach robilem misje na ficie meta 2 rownie szybko i za 1/3 ceny. :) Poziom meta gunow naprawde nie ma az takiego znaczenia, chyba ze jestes statsiarzem, ktory jest gotow zaplacic 30 miliardow po to, zeby jego raciarka miala o 13 dps wiecej, niz na ficie t2. Ale wtedy spodziewaj sie, ze zywot takiej raciarki nie bedzie zbyt dlugi. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej