Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Jeśli ktoś miał wątpliwości...

<< < (18/23) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Mona X w Marzec 29, 2012, 15:59:05 ---Jeśli akurat będziesz w trakcie konferencji, organizowanej przez CCP, mającej na celu promocję EO, w trakcie oficjalnego panelu, na którym reprezentujesz najliczniejszy sojusz oraz kilka dni wcześniej zostaniesz wybrany przewodniczącym organu, który przynajmniej w teorii powinien reprezentować interesy graczy i byc ich głosem? Jak najbardziej.

--- Koniec cytatu ---

A moglbys mi zacytowac ten fragment ktory mowi ze eula/tos obowiazuje w czasie eventow RL?

PS Tak wiem w eula jest napisane ze moga z twoim kontem zrobic co chca - ale to nadal nie jest zlamanie eula/tos

Tooten:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 29, 2012, 16:06:29 ---O ile dobrze pamiętam, to Gooni rujnują tę grę na milion różnych sposobów, odkąd zaczęli w nią grać, co zatem się zmieni?

--- Koniec cytatu ---

Well, zobaczymy za 30 dni ;]

sc0rp:

--- Cytat: Tooten w Marzec 29, 2012, 16:12:25 ---Well, zobaczymy za 30 dni ;]

--- Koniec cytatu ---

Jakby jeszcze np. tesci zaczeli okupowac Amarr, a pozostale mniejsze sojusze mniejsze huby jak np. hek, dodixe to jesli beda to robic z taka zacietoscia jak suicidowanie mackinawow to moze byc ciekawie.

Casa Rankor:

--- Cytat: Tooten w Marzec 29, 2012, 15:53:22 ---a GS zrujnują grę jeśli będą chcieli

--- Koniec cytatu ---

Chcialbym to zobaczyc, i fajnie by bylo jakby probowali :)

Tooten:

--- Cytat: Casa Rankor w Marzec 29, 2012, 16:19:19 ---Chcialbym to zobaczyc, i fajnie by bylo jakby probowali :)

--- Koniec cytatu ---

Heh tak samo ludzie mówili zanim GS gankowało ice minerów w empire. A jak zapasy lodu zaczęły topnieć (see what i did there?) to się zaczęło płakanie, że drogo, że logistyka siada, że nie można już tanio przerzucić 100 superów, bo w nyxach baki suche :] Mnie tam cieszy taki rozwój wypadków, bo nie skaczę za dużo. Ale łezki się poleją... A może i ktoś sobie palnie w łeb jak mu mining boty padną, who knows...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej