Eve Online > Background

Wsparcie potrzebne...

<< < (3/4) > >>

Gaavrin:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 26, 2012, 16:01:57 ---Specjalnie trujące to lego chyba nie są ;)

--- Koniec cytatu ---

Jak miałem 6 lat wylądowałem w szpitalu z klockiem w nosie, który utkwił tak głęboko, że lekarz musiał mi go wyjmować. Ale masz racje, nie otrułem się od tego :)

Dormio:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 26, 2012, 16:01:57 ---Specjalnie trujące to lego chyba nie są ;)

--- Koniec cytatu ---
A jak rozpoznasz, czy typowe objawy zatrucia pokarmowego (wymioty + biegunka) to efekt czegoś trującego, czy połkniętych małych klocków ?

--- Cytat: Craxon Crais w Marzec 26, 2012, 16:03:11 ---Tylko winny się tłumaczy ;)

--- Koniec cytatu ---
Skąd wiedziałeś, że jestem winny wprowadzenia swojemu dziecku jasnych zasad kiedy może się bawić klockami innymi niż DUPLO ? Przyznaj się !  8)

Chupacabra:

--- Cytat: Gaavrin w Marzec 26, 2012, 16:05:56 ---Jak miałem 6 lat wylądowałem w szpitalu z klockiem w nosie, który utkwił tak głęboko, że lekarz musiał mi go wyjmować. Ale masz racje, nie otrułem się od tego :)

--- Koniec cytatu ---

Pogadajcie z moim kuzynem, on wylądował w szpitalu z miśkiem Haribo w nosie :) i to nie ja mu kazałem go tak głęboko wciskać :P

Ranshe:

--- Cytat: Dormio w Marzec 26, 2012, 16:07:00 ---A jak rozpoznasz, czy typowe objawy zatrucia pokarmowego (wymioty + biegunka) to efekt czegoś trującego, czy połkniętych małych klocków ?

--- Koniec cytatu ---

No osobiście to samego zatrucia pokarmowego też bym nie rozpoznał. ;)

Nie mam dzieci, skąd mam wiedzieć takie rzeczy :P

ManganMan:
Łee tam, jak miałem 4 lata (Zaledwie!!!) to omyłkowo zjadłem (Dosłownie!!!) 5 ZŁ, gdyby nie starzy, byłoby po mnie po minucie :/

Połknięte klocki to dla mnie pikuś :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej