Eve Online > Dyskusje ogólne
Fanfest 2012
Soulscream:
Ja tylko rozwazam zakup ps3 zamiast mojego x'a ktory zdechl. Dust f2p wiec jest spoko.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Raina Nives w Marzec 24, 2012, 13:34:50 ---2006
http://www.youtube.com/watch?v=8Pg1dzAvL2M
--- Koniec cytatu ---
Bardzo ale to BARDZO słaba jakość jak by ktoś ekran monitora uchwycił za pomocą kamerki zamontowanej w komórce.
Soulscream:
--- Cytat: Herezja w Marzec 24, 2012, 14:28:37 ---Bardzo ale to BARDZO słaba jakość jak by ktoś ekran monitora uchwycił za pomocą kamerki zamontowanej w komórce.
--- Koniec cytatu ---
Rok 2006 i wszystko jasne.
Siri Irme:
--- Cytat: Tooten w Marzec 24, 2012, 12:19:44 ---Zdaje się, że to nie tyle EVE fanfest, co CCP fanfest. Do tej pory większość rzeczy (nie powiem, ciekawych) było o DUST-cie. Może zostawiają najlepsze na ostatni dzień ::)
--- Koniec cytatu ---
Jakby nie patrzeć, DUST i EVE dzieją się w tym samym uniwersum i mają mieć na siebie bezpośredni wpływ. Tak więc, nie narzekałbym tak bardzo. Wszak, funfest jeszcze się nie skończył ;)
Jrkan:
Sporo fajnych zmian i nowości zostało pokazane i to takich które są w trakcie tworzenia i maja się pojawić w Inferno. Dla mnie to chyba najbardziej udany fanfest, bo konkretny. Nowe inventory które będzie jest ważniejsze niż fleet formations których nie ma od dwóch lat i nad którymi prawdopodobnie nie są nawet prowadzone żadne prace, ale wszyscy się podniecali gdy zostały zapowiedziane. W końcu rakiety nie będą wylatywały ze statków ale z wyrzutni. W końcu FW ma mieć jakiś cel oprócz robienia całe dnie misji. Zdecydowanie bardziej podoba mi się to niż bajki jakie nam serwowano na poprzednich fanfestach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej