Forum Gry > Inne gry
Diablo 3
[VIDE] Herezja:
Phobeus farma to farma ale ... jeśli chcą teraz wprowadzić pvp to co im pozostaje. Albo przewartościować postacie tak aby pokazywały prawdziwe lev np 90 na stałe albo przy pve byłyby obecne wskazania a jedynie jakoś weryfikowały się przy pvp aby móc postacie dostosować do siebie.
Khurghan w Torchlight II nie grałem w pierwszej części dobijała mnie za duża ilość kolorów. Jak by nie było jeśli idziesz klepać demona to nie przypomina on kanarka czy innego kolorowego jak tęcza ptaszka.
Khurghan:
Czyli Torchlight II też Ci sie nie spodoba. Też jest zrobiony w podobnym komiksowym kolorowym stylu.
Tloluvin:
--- Cytat: Herezja w Październik 25, 2012, 09:00:39 ---Ogólnie zastanawia mnie jaki był cel ograniczenia lev do 60 a później te tzw nefalemskie lev.
--- Koniec cytatu ---
Nefalemskie daje tylko bonus do znajdowania itemow i zlota wiec zakladam ze mowisz o paragon level.
Ograczniczenie do lev 60 jest po to zeby moc mowic o inferno, ze jest ultra trudny bo w D3 gracz na inferno ma lev 60, a potwory lev 61-63 podczas gdy w D2 postac mogla miec max 99. lev a potwory o ile dobrze pamietam max 85 (w kazdym razie nizszy niz gracz).
Bo przeciez gracze D3 nie polapia sie, ze przy paragonie 100 maja faktycznie 160. lev przy lev potworow 61-63 :P
--- Cytat: Herezja w Październik 25, 2012, 09:41:18 ---w Torchlight II nie grałem w pierwszej części dobijała mnie za duża ilość kolorów. Jak by nie było jeśli idziesz klepać demona to nie przypomina on kanarka czy innego kolorowego jak tęcza ptaszka.
--- Koniec cytatu ---
Mialem dokladnie to samo odczucie :)
Doom:
--- Cytuj ---Nefalemskie daje tylko bonus do znajdowania itemow i zlota wiec zakladam ze mowisz o paragon level.
Ograczniczenie do lev 60 jest po to zeby moc mowic o inferno, ze jest ultra trudny bo w D3 gracz na inferno ma lev 60, a potwory lev 61-63 podczas gdy w D2 postac mogla miec max 99. lev a potwory o ile dobrze pamietam max 85 (w kazdym razie nizszy niz gracz).
Bo przeciez gracze D3 nie polapia sie, ze przy paragonie 100 maja faktycznie 160. lev przy lev potworow 61-63
--- Koniec cytatu ---
Raczej dlatego że ostatnią umiejętność, a konkretnie pasyw i runę / runy do jakiegos skila dostajesz na 60 i wyżej nie ma już nic. A przy tym gejowym systemie skili ala WoW musieli by dorzucić pasyw co każde dodatkowe 5 poziomó i po co najmniej jednym skilu + 5 run do niego za każde 6 kolejnych poziomów.
A z inferno jest tak ze dobre było takie jak na samym poczatku, tylko że część klas nie wyrabiala. Podeszli do tego od dupy strony i zamiast poprawić klasy np przywracając craud controla na infernie tak jak to teraz zrobili to pojechali w dół trudnością calego poziomu trudności i w efekcie ci co tam łatwo mieli dostali jeszcze łatwiejszą farmę itemków i żerowanie na postaciach któe z tym ulatwieniem dostały tylko odrobinę dłuższe życie itp
Tloluvin:
Twoje wytlumaczenie jednak lepsze :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej