Forum Gry > Inne gry

Diablo 3

<< < (11/23) > >>

Soulscream:
Koszty nie sa takie wysokie. Na poziome inferno przecietny mobek rzuca 500-1000 zlota.

Kira Korpii:
No to wciagnelo mnie ;p

Mowilem sobie ze po demobecie nie ma czego szukac, ale pozniej faktycznie jest duzo duzo lepiej. Dobor i mozliwosci dostosowania skilli pod walke sa genialne. Nie mowie tu o bossach bo to idzie z reguly latwo. Od hella trzeba juz kombinowac z doborem umiejek przed walkami z poszczegolnymi czempionami w polu, bo nie wiadomo co im sie za wlasciwosc wylosuje. Do prawie kazdego trzeba podejsc indywidualnie, mnostwo kite'owania i generalnie daje satysfakcje.
Gram witchdoctorem i dla przykladu jeden elite fast ze spora obstawa no to grasp of dead by panow zatrzymac i dalej wykonczyc fajnym aoe lub mass confusion by siebie wzajemnie bili. Druga grupa niebieskie czempiony z wampiryzmem. Tym nie wolno pozwolic praktycznie nic bic by sie nie leczyli wiec bez summonow, idealnie by bylo zatrzymac ich ale wtedy nie mam single target skilla wiec wzialem jakies tam nietoperki z duza alpha ;p + hex zeby dostawal bardziej i stal sie kurczaczkiem i do tego jakis buff do dmg zeby po kolei ich z dystansu rozwalac.

Bardzo mi sie podoba ze prawie kazdy skill jest przydatny a nie tak jak w d2 ze praktycznie z gory drzewka pomijano wszystko by skoncentrowac sie na tych na dole tak czy siak. Tutaj masz pelny wybor i nie mozesz go docenic po becie, niestety.

Doom:

--- Cytuj ---Grałem w starego diabła a nowego nie mogę kupić .Szkoda że żadnego dema nie zapodali  ;(
--- Koniec cytatu ---
Ktoś kto kupił może dać Ci kod zaproszeniowy umożliwiający zrobienie części pierwszego aktu (do zabicia Leorica), za około miesiąc ma ta wersja gry (czyli starter) zostać udostępniona do zassania bez potrzeby wbicia kodu

--- Cytuj ---Być może źle to przeczytałem (późno i po pracy   ) i piszesz o czymś zupełnie innym ale przecież można skille dowolnie umieszczać na paskach. Wystarczy jedną opcje zaznaczyć i po problemie.
--- Koniec cytatu ---
Przykład: barbarzyńca ma domyślnie pod lpm dedykowany strzał w pysk pojedyńczemu przeciwnikowi, machnięcie bronią na odlew po kilku i furię. Ustawiam jeden biję. Chcę zmienić to musze zerwać kontakt zprzeciwnikiem, wywołać menu skila wybrać inny rodzaj ataku + ewentualną runę jak już jest odblokowana, zatwierdzić wybór i poczekać ileś tam sekund aż się cholerny barbarzyńca przekalibruje. W d1 i 2 wyglądało to tak że pod f1 był pierwszy atak, pod f2 ten grupowy i zmiana tego to było wciśnięcie klawisza bez potrzeby przerywania walki na bawienie się w menu i czekanie na rekalibrację

[VIDE] Herezja:
Aluzyjka do Diablo 3

http://www.youtube.com/watch?v=I43GUnZN_s4&feature=related

Striker:
Jakby ktoś chciał razem pograć: WMStriker#2882

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej