Forum Gry > Inne gry
Diablo 3
HammerSnake:
Mi klient na bete szedł jakieś 11h, ale nastawiłem w wieczorem i poszedłem spać. Budzik na 6 rano i udało się zalogować.:P
--- Cytuj ---Wystaczylo wylaczyc p2p w downloaderze, lepiej marudzic niz uzyc glowy.
--- Koniec cytatu ---
Że niby jak? Klient blizzarda nie radzi sobie na raz z transferem w górę i w dół? A ty jak na to wpadłeś sherlocku?
Doom:
--- Cytuj ---Jak kolega poda Ci logi oraz pass to również sobie w Diablo 3 a nawet w EVE pograsz.
--- Koniec cytatu ---
Może login i pin konta bankowego odrazu? :/
Jeśli gra wymaga takich chamskich podpięć do singla caly czas są na to trzy metody:
- odpuscić
- kupić
- scrakować
Opcja trzecia przy tego typu grze jak diablo to stałe upierdliwości i niepełny content więc szkoda nerwów (pomijam problem legalności), zostają dwie opcje
--- Cytuj ---Wystaczylo wylaczyc p2p w downloaderze, lepiej marudzic niz uzyc glowy.
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze jakieś oczywiste rady? Mój ISP / serwer bliza / oba nie wyrabiały w momencie otwartej bety to odpuściłem, teraz pograłemm w powiedzmy demo, znam możliwości gry i wiem dość żeby być wkurzonym o potęrzne przecenienie produktu. Koniec tematu dla mnie
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Maj 18, 2012, 21:43:43 ---Jeszcze jakieś oczywiste rady? Mój ISP / serwer bliza / oba nie wyrabiały w momencie otwartej bety to odpuściłem, teraz pograłemm w powiedzmy demo, znam możliwości gry i wiem dość żeby być wkurzonym o potęrzne przecenienie produktu. Koniec tematu dla mnie
--- Koniec cytatu ---
Rozni ludzie, z roznych czesci swiata nie mieli problemow, ale akurat Blizzard jest winny temu, ze Twoj IPS mozna o kant dupy rozbic. Ja sciagalem przez neo v0v.
maniek 11:
Grałem w starego diabła a nowego nie mogę kupić .Szkoda że żadnego dema nie zapodali ;(
Asag:
Dopiero z pracy wróciłem i nie chce mi się na wszystko odpowiadać ale z tymi rzeczami zgodzić się nie mogę:
--- Cytat: Doom w Maj 18, 2012, 09:13:19 ---- rozwój bohatera - jaki kur** rozwój? Przez 10 leveli jakie nabilem do momentu ubicia Leorika miałem 0 slownie zero wybórów odnośnie umiejętności charakterystyk itp
--- Koniec cytatu ---
Ta, nie ma przydzielania punkcików do statów ale mi D3 sprawia cholerną frajdę z doborem skilli i run do nich. Dla przykładu taki Demon Hunter, nim można grać jak typowym łucznikiem, bawić się w granaty i rakiety a nawet zrobić melee build (osobiście nie testowałem ale są tacy maniacy).
--- Cytat: Doom w Maj 18, 2012, 09:13:19 ---- sterowanie - a konkretnie tryb zmiany umiejętności przypisanej do klawisz... gdzie są stare dobre Fx?
--- Koniec cytatu ---
Być może źle to przeczytałem (późno i po pracy ;) ) i piszesz o czymś zupełnie innym ale przecież można skille dowolnie umieszczać na paskach. Wystarczy jedną opcje zaznaczyć i po problemie.
Ogólnie ja się na D3 nie zawiodłem. Mnie wciąga i to nawet bardzo. Co do grafiki to raczej kwestia gustu, Blizz nigdy nie bawił się w wodotryski aby starsze komputery też mogły grę pociągnąć. Jedyny lekki fail to jak dla mnie Blacksmith, koszty craftu wysokie (biorąc pod uwagę rozwalone przedmioty na składniki i opłaty za leveling i craft) a efekt zazwyczaj mizerny. Jedyne chyba jego zastosowanie to nabicie mu max lvl i wydropienie legendarnych planów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej