Forum Gry > Inne gry

Diablo 3

<< < (9/23) > >>

Xarthias:
Ta, mniej więcej :)
http://www.youtube.com/watch?v=jYXE5dxYkcQ

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Maj 18, 2012, 13:00:35 ---Mistrzu ale wie że żeby się załapać na tą półroczną betę trzeba było mić kupiony SC2 lub WoW? Otwartej bety było tyle czasu i serwer był tak zajebany że nawet klienta pobrac nie zdążyłem, ponadto raczej w wyniku opini z tego opena nic już blizard nie pozmieniał w swoim produkcie

--- Koniec cytatu ---

A) Jakakolwiek gra od blizzarda, nawet D1 czy SC2
B) Moi znajomi sciagali gre w bez problemu kiedy byla open beta, wiec moze kup lepszego chomika.

Doom:

--- Cytuj ---B) Moi znajomi sciagali gre w bez problemu kiedy byla open beta, wiec moze kup lepszego chomika.
--- Koniec cytatu ---
No patrz, a mi wtgedy szło pare kb/s. Teraz jak zasysałem klienta z invitki to zasuwało 400-500 kb/s. Zresztą czy Ty wiesz co jest w stanie z chomikiem zrobić pojedyńczy norweski drapieżny szkodnik leśny? A ja mam w domu 4 sztuki :P

--- Cytuj ---A) Jakakolwiek gra od blizzarda, nawet D1 czy SC2
--- Koniec cytatu ---
Co nie zmienia faktu że i tak żadnej gry z Bliza nie mma zarejestrowanej u nich. Zanim wprowadzili te gupie autoryzacje netowe wystarczyło pożyczyć egzemplarz od kolegi i można było grać

kita:
Jak kolega poda Ci logi oraz pass to również sobie w Diablo 3 a nawet w EVE pograsz.

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Maj 18, 2012, 18:15:11 ---No patrz, a mi wtgedy szło pare kb/s. Teraz jak zasysałem klienta z invitki to zasuwało 400-500 kb/s. Zresztą czy Ty wiesz co jest w stanie z chomikiem zrobić pojedyńczy norweski drapieżny szkodnik leśny
--- Koniec cytatu ---

Wystaczylo wylaczyc p2p w downloaderze, lepiej marudzic niz uzyc glowy.

--- Cytuj ---? A ja mam w domu 4 sztuki :PCo nie zmienia faktu że i tak żadnej gry z Bliza nie mma zarejestrowanej u nich. Zanim wprowadzili te gupie autoryzacje netowe wystarczyło pożyczyć egzemplarz od kolegi i można było grać

--- Koniec cytatu ---

Ale to juz nie moj problem czy tudziez blizzarda. Mnie sie podoba jak jest i jest fajnie bo znajomy moze wpasc do gry kiedy chce zeby z e mna pobiegac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej