Forum Gry > Inne gry

Diablo 3

<< < (6/23) > >>

HammerSnake:
350 za kolekcjonerską?

Dzisiaj widziałem na allegro jak ktoś pena sprzedawał za 120 zł z tej wersji 0_0.

Z tym netem to nie przesadzajcie. Ja wiem, że za naszego życia nie dojdziemy technologicznie do Japonii i 1gbit na kabelku w chacie co u nich jest dostępne od paru lat, ba u nas zaczynało się rozwijać gsm a oni już mieli od dawna 3g i o telefonach na działających na 2g już dawno zapomnieli, no ale w Afryce też nie mieszkamy.

edit:

--- Cytuj ---3. Gra ma za duże wymagania sprzętowe patrząc po tym co się widzi na ekranie.
--- Koniec cytatu ---
Powiem wprost  :zlolowałem straszliwie jak to przeczytałem, bo u mnie to śmiga na full wypas na lapie z zintegrowaną kartą graficzną.  :P

[VIDE] Herezja:
Hamer u mnie komp kuleje na procesorze. Co nie zmienia faktu, że takie osiągi jakie są wymagane nie są wykorzystywane (na moje oko) w grze.
Swoją drogą jaką postacią gracie?
Ja wybrałem szamankę.

ps. Mała korekta. Na około 15 czy 17 lev wypadł mi pierwszy kamyk. Ciekawe czy będzie coś na wzór kostki horadrimów aby je spalać spajać w wyższą formę.

Gaunt:
u nas nikt nie chciał latać oprócz mnie i paru osób

wszystko przez diabeło  :'(
dobrze, że nie mam muhahahhaa!

Tloluvin:
https://www.youtube.com/watch?v=xPlqUC6-qWE&feature=related

Doom:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l8ttyWle8To[/youtube]
To co wyżej tylko sporo taniej :P

Pograłem w DIII na koncie z klucza zaproszeniowego
+ po tym małym kawałku jaki zobaczyłem wygląda na to że jest sporo więcej fabuły niż w poprzedniej częsci
+ optymalizacja pod kątem sprzętu - napisali że pójdzie na OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Najnowsze Service Packi) z DirectX® 9.0c
Procesor: Intel Pentium® D 2.8 GHz lub AMD AthlonTM 64 X2 4400+
Grafika: NVIDIA® GeForce® 7800 GT lub ATI Radeon™ X1950 Pro lub lepsze i poszło z tego co wiem nawet na nico słabszej maszynie
- postacie są zwyczajnie brzydkie, połowa potworów jakie spotkałem była ładniejsza
- mimo tego że upewniłem się że wyłączyłem cyferki to wciąż dość czesto jakieś po ekranie latały
- rozwój bohatera - jaki kur** rozwój? Przez 10 leveli jakie nabilem do momentu ubicia Leorika miałem 0 slownie zero wybórów odnośnie umiejętności charakterystyk itp
- kilka drażniących mnie elementów interfejsu (tu uczciwie przyznam ze to kwestia gustu, o ile wiem dla kogoś z doświadczeniem w wow podejrzewam bedzie plus)
- sterowanie - a konkretnie tryb zmiany umiejętności przypisanej do klawisz... gdzie są stare dobre Fx?
- cała masa z dupy achiwmentów - za "super" nagrodami w postaci dodatków do sztandaru...
-brat w którymś momencie rozgrywki uruchomił generator laga marki uTorrent i serwer blizarda powiedział mi "do widzenia"
-/+ w stosunku do DII graficznie różni się niestety bardzo mało, ale przynajmniej wymaganiami nie wybija dziury w suficie
- dla mnie minus z tego co wiem ostatnio standard - opóźnienia w skilach itp - zdecydowanie wolę opcję gdzie można uskutecznić spam czymś o efekcie ostrzału artyleryjskiego tak długo jak jest paliwo na to, a nie raz na x czasu a potem stuj jak pizda i daj się okladać aby przełączyć umiejętność przypisaną do klawisza i z niej palnąć
- to samo z apteczkami + dodatkowo w ich wypadku blokada uzycia lepszych w zalezności od levelu
- check pointy....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej