Forum Gry > Inne gry

Diablo 3

<< < (21/23) > >>

[VIDE] Herezja:
Innymi słowy ... Ściema na całego.

Gra denna, kupę kasy na nią trzeba wydać a daje może 10 godzin gry zanim się nie opatrzy.

Skeer:
Niestety się rozczarowałem na Blizzardzie, 2 razy kupując gry, które praktycznie chwilę potem odstawiłem. Zarówno Starcraft 2 jak i Diablo 3 są dobre do jednorazowego przejścia (zwłaszcza dla cutscenek - jedyny wielki plus obu gier). Multi to porażka, nie ma też tego czegoś, co było np w HoMM3, że człowiek grał latami w te same plansze tymi samymi rasami i się świetnie bawił.

EmiLLos:
No Skeer ja tez tak samo zrobilem. Kupiłem Starcrafta 2 i co? nawet nie przeszedlem kampani... caly czas tylko rush ;( i zadnego wiecej contentu. Diablo 3 przeszedlem 1 postacia all i co ? koniec bo zostaje grind. 2 gry przy ktorych spedzilem po tydzień. No nie mam zamiaru od blizzarda juz nic kupic wiecej, strata kasy na tak do dupy firme. Lepiej plexa kupic :F

Doom:
Za kasę jaka blizard sobie rzyczy dla swoich produktów (zwłaszcza przy premierze i krotki czas po niej - co w ich czasoprzestrzeni trwa zwykle do kilku lat) to dwa GTC można kupić a nie plex'a

EmiLLos:
Dlatego nie preferuje kupywania gier w ciemno :P a przy tych 2 tak bylo ^^ lepiej pirata sciagnac i ewentualnie kupic orginal :D

Przy BF3 tak zrobilem i fajnie sie nadal gra :P mimo ze kiedys bylo lepiej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej