Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
{Vault 303} - Rekrutuje, dyskusja
Zsur1aM:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 20, 2012, 20:24:34 ---A jaką nazwę proponujecie dla takiego wszechpolskiego aliansu ?
--- Koniec cytatu ---
ASSK!
Alianse Srańce, Smolensk Kur$%#%!!
Ranshe:
--- Cytat: Zsur1aM w Marzec 20, 2012, 21:18:24 ---ASSK!
Alianse Srańce, Smolensk Kur$%#%!!
--- Koniec cytatu ---
+1 :)
Emtecpl:
bump
Rataxas:
--- Cytat: Tony Solando w Marzec 16, 2012, 23:33:06 ---Tak powinno być... ale czy tak jest? Mi osobiście UA nie przeszkadza w niczym, ale nie dziwcie się, że ludzie szukają alternatywy bo tak się składa, że rozmawiałem z więcej niż kilkoma osobami w przeszłości na temat UA i spora większość miała szkoleniowców (i ludzi którzy zaznali dopustu zarządu i dostali inva na kanał) za nadętych buraków z przerośniętym ego. Ci ludzie (nie będę tu z nicka wymieniał, bo nie o to tu chodzi) stwierdzili, że wolą inne korporacje, gdzie wszystko jest na zasadzie koleżeńskiej gry, niż spinania się i zabawy w wojsko.
Jeśli chodzi o moje prywatne zdanie, to sądzę że jest w UA kilka naprawdę porządnych osób, kilka nie w porządku i cała masa zupełnie mi neutralnych ludzi, których nie zdążyłem poznać. Uważam, że jeśli ktoś chce to powinien się zapisać, bo więcej w ten sposób zyska niż straci (ja też bądź co bądź sporo się tam nauczyłem) ... ale z drugiej strony pisanie, że UA jest jedyną słuszną drogą i wręcz słowne maltretowanie każdego, że musi wstąpić do UA i odbyć ich szkolenie bo inaczej mizeria będzie z niego niż pilot i jak ktoś kiedyś napisał "żadna polska korporacja nie przyjmie go do siebie bez dyplomu ukończenia akademii" to bicie piany i robienie ludziom wody z mózgu. Dlatego podsumowując dziwię się tym, którzy podnieśli taką wrzawę w sprawie korporacji Vault 303. Oni chcą spróbować po swojemu i dajcie im szanse. Może się nie nastawiają na nauczanie nowych graczy, a na wspólne odkrywanie świata EvE? To że WY macie inne plany w stosunku do nowo przybyłych, nie znaczy że możecie sobie uzurpować prawa do rekrutacji. Spróbujcie ich do siebie przekonać, między innymi budując o sobie dobrą opinię, która moim zdaniem ostatnio wam się trochę łamie. Ciekawe dlaczego...
--- Koniec cytatu ---
true story. +2
Emtecpl:
gratuluje śmiałego wywodu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej