Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
{Vault 303} - Rekrutuje, dyskusja
Tony Solando:
--- Cytat: Starakopara w Marzec 14, 2012, 13:06:02 ---a lubicie placki czy może ogórkową...
--- Koniec cytatu ---
Racuchy z ogórkową FTW \o/
A tak na serio, to co wy bronicie im zakładać korpa i werbować nowych? Część waszych głosów brzmiała, jakbyście byli co najmniej zazdrośni o to, że nowi gracze kierują się do nich (lub innych podobnych korpów) a nie do UA itp waszych zacnych ugrupowań, w których mówicie wszystkim co mają robić, pokazujecie palcem a na domiar wszystkiego powymyślaliście sobie tytuły: oficerów, majorów, kadetów i bawicie się w jakąś strukturę wojska :D
sorry za słowa szczerości, ale nie mam w zwyczaju uprawiać praktyki lizania się po *****ch, żeby zyskać czyjąkolwiek sympatię.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Tony Solando w Marzec 16, 2012, 17:42:07 ---Racuchy z ogórkową FTW \o/
A tak na serio, to co wy bronicie im zakładać korpa i werbować nowych? Część waszych głosów brzmiała, jakbyście byli co najmniej zazdrośni o to, że nowi gracze kierują się do nich (lub innych podobnych korpów) a nie do UA itp waszych zacnych ugrupowań, w których mówicie wszystkim co mają robić, pokazujecie palcem a na domiar wszystkiego powymyślaliście sobie tytuły: oficerów, majorów, kadetów i bawicie się w jakąś strukturę wojska :D
sorry za słowa szczerości, ale nie mam w zwyczaju uprawiać praktyki lizania się po *****ch, żeby zyskać czyjąkolwiek sympatię.
--- Koniec cytatu ---
No to następuje zwrot akcji... Tony, za chwilę się dowiesz jaki to noob z Ciebie, kerbir i wogóle...
Dla zobrazowania poznamy zaraz Twój killboard :P
Idę po piwo, będzie jeszcze ciekawiej niż było ;D
Tony Solando:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 16, 2012, 18:20:33 ---No to następuje zwrot akcji... Tony, za chwilę się dowiesz jaki to noob z Ciebie, kerbir i wogóle...
Dla zobrazowania poznamy zaraz Twój killboard :P
Idę po piwo, będzie jeszcze ciekawiej niż było ;D
--- Koniec cytatu ---
Noob może i tak. Kerbir raczej nie
co i tak nie zmienia faktu, że mogę uważać jak mi się podoba i patyk Ci do tego
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Tony Solando w Marzec 16, 2012, 18:25:07 ---Noob może i tak. Kerbir raczej nie
co i tak nie zmienia faktu, że mogę uważać jak mi się podoba i patyk Ci do tego
--- Koniec cytatu ---
E...chyba mnie nie zrozumiałeś :)
Nitefish:
@Tony, UA nie jest po to żeby Ci mówić co masz robić tylko żeby pokazać nowym możliwości gry. Jeśli ktoś w korpie tworzy sobie strukturę zarządzania to nie po to żebyś musiał komuś dupę lizać, tylko żeby było wiadomo kto za co odpowiada lub do kogo można się z czymś zwrócić. W czym Ci to przeszkadza?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej