Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
{Vault 303} - Rekrutuje, dyskusja
Ranshe:
--- Cytat: Emtecpl w Marzec 14, 2012, 18:41:43 ---loża syderców nei mogła sie powstrzymac od komentarzy napisąłem że więcej informacji w późniejszy czasie
--- Koniec cytatu ---
Skoro sam się podkładasz...
To co z tą działalnością policyjną? Roamów też jakoś nie widać specjalnie...
Chupacabra:
--- Cytat: Emtecpl w Marzec 14, 2012, 18:41:43 ---loża syderców nei mogła sie powstrzymac od komentarzy napisąłem że więcej informacji w późniejszy czasie
--- Koniec cytatu ---
a nie po to zakładałeś ten wątek? bo na wątek rekrutacyjny to mi nie wygląda, mimo nazwy
Goomich:
[mod]Takie są zasady.[/mod]
Ptysiu:
--- Koniec cytatu ---
Trafiłeś w zły czas. Niedawno SokoleOko stwierdził, że w porównaniu do Włochów nasze community jest wyjątkowo... Tolerancyjne*. Powiedzmy, że oberwałeś rykoszetem. :)
*über ghey
Jonas:
Cóż, sądząc z wątku rekrutacyjnego, korporacja zajmuje się... wszystkim. Brakuje w sumie jedynie wycieczek po WH. Czyli kolejna polska korporacja nie wnosząca żadnej nowej jakości do gry, a jedynie służąca jako przechowalnia, póki jej członkowie nie zorientują się, że marnują czas. Powodzenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej