Eve Online > PVP

[PVP] Arazu

<< < (3/6) > >>

Bamsey Amraa:
Jakub i R4kez a moglibyscie powiedziec jak na tych waszych fitach ze stabilnoscia cap na ile starcza. Pytam bo znam mniej wiecej czas przybycia "kawalerii" ;-)

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Jabolex w Marzec 13, 2012, 10:32:36 ---Czy MWD musi/powinno być zafitowane na Arazu?
--- Koniec cytatu ---
No musu nie ma, ale czasem potrzebny jest boost speeda (1-2 cykle mwd).

U mnie z capem:
 - all on: 34s,
 - all bez mwd: 57s,
 - dampy + punkty + mwd: 1m 10s,
 - dampy + punkty: stabilny 45%.
(A nie mam all V.)

Inna sprawa, że jak w moim ficie trzeba odpalać hi sloty, to znaczy że coś poszło nie tak, bo to jest obrona anty-dronowa (smartka) czy anty-frejkowa (neut).

Bamsey Amraa:
Kurcze Jakub przyznaje ze twoj fit zrobil na mnie spore wrazenie :-) widac ze walki w WH nie sa Ci obce ;-) No ale w koncu jestesmy w tym samym ally ::-) Wyprobuje go napewno odrazu jak tylko wsiade w Arazu. Z ciekawosci co sadzisz o tym ficie R4keza ze  100 AB przyznam ze mnie zamurowalo cos w tym jest :-)

Jakub Trokowski:
Nie głupi pomysł: cap trzyma >2m, więc "kawaleria" spokojnie doleci (zahaczając o McDrive), a speed jest i to taki że nie ma co bać się webów / scrambli.

R4kez:
Bierz pod uwagę to ,że łapiesz głównie statki rakietowe . Żeby dostawać minimalny dmg od rakiet potrzebujesz dużej prędkości  i małej sygnatury i pamiętaj o sleepersach , które mogą przerzucić na Ciebie ogień . Stoisz w miejscu = nie żyjesz.
Mój fit wymaga skilli na 5 w nawigacji ,żeby miał sens szczególnie Fuel Conservation .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej