Eve Online > Patche i dodatki
Smierc wszystkim gornikom!!!!
Dormio:
Czy Adv. Veld. Mining Crystal T2 ma zastąpić obecny Veld. Mining Crystal T2, czy też ma wzbogacić pulę T2 kryształów ? :P
Yeld mod adv. T2 wersji = 2.75x, a "zwykły" T2 = 1.75x, to chyba ciekawa opcja dla kopaczy w low/null (jeśli będą również i wersje innych rud).
Jonas:
CCP chce wprowadzić opcję, aby gracze uczestniczyli w operacjach jako służby celne także - polowanie na górników stanie się legalnym interesem. ;)
Z innej beczki, ten zapis może wpływać też na ewentualną możliwość założenia takich kryształów do lasera będąc w hi.
A może customsy zaczną patrolować też paski.
Możliwości od groma, ale ja nadal chciałbym wiedzieć skąd ten obrazek pochodzi, bo ja taki sobie mogę w PS zrobić w 2 minuty.
CATfrcomCheshire:
DEV z CCP zalinkowal ten screen na chacie
Ranshe:
Imho chodzi o możliwość używania, nie o legalność. Bomby do bomberów też mają ten atrybut dokładnie w ten sposób podany.
Jonas:
Czyli co, wprowadzą dodatkowe kryształy dające większy boost do miningu w 0.0 jako zrównoważenie likwidacji dropu z dronek? Już widzę te hordy górników lecących do nulla ryć veldspar. Sporo botów będzie trzeba przekonfigurować. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej