Eve Online > CR - Archiwum
[FLNS] F.R.E.E.L.A.N.C.E.R.S - dyskusja
Ranshe:
--- Cytat: Pol Kent w Marzec 11, 2012, 21:55:20 ---Co "kto" ??
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Pol Kent w Marzec 11, 2012, 19:57:32 ---Przy okazji, jak tam sobie radzą Polish Immortals czy jakoś tak...
--- Koniec cytatu ---
SokoleOko:
--- Cytat: Raaveen w Marzec 11, 2012, 19:45:20 ---na początek mogę powiedzieć że dla chętnych będą organizowane Opy : mission running, minning, crazy low sec fleet :P - co przyniesie czas to zobaczymy :)
--- Koniec cytatu ---
Czyli Unseen Chimera. No jakbym Zllotego czytał :D
Jakub Trokowski:
To były dobre czasy Chimery.
Przynajmniej jako takie je wspominam, ale to było dawno a jeszcze byłem nubem - więc może mam trochę przekłamaną wizję.
SnowMiracle:
Chimera jak by nie patrzeć funkcjonuje do dziś, wpradzie już bez takiego rozmachu jak kiedyś, ale wiecznego spoczynku w perspektywach również nie ma. Każdy gra jak mu się podoba i z kim mu się podoba, więc mówienie, że ja gram dobrze a inni źle jest trochę w dupy. :)
P.S.
Dzięki SokoleOko za przypomnienie o naszym istnieniu ... może ktoś nowy to zauważy i się zainteresuje. :P
Nitefish:
Ha, pamiętam jak zaczynałem latać po low to zgadaliśmy się ze Zllotym żeby polecieć do Amamake bo my nubami byliśmy. Leciał wtedy morderczym kitsune a ja za cholerę nie wiedziałem co to za ship :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej