Eve Online > PVP
wyrzutnie t2 do bombera
GlassCutter:
Rozumiem że kerbir z sov seca zwraca uwagę na 2 rzeczy w fitach: dps i tank, ale skoro to ma służyć do pvp to może warto się zainteresować także prędkością.. No chyba że masz zamiar wyjść z cloaka zapunktować i stojąc w miejscu nawalać z torped, to wtedy wywal ab i wsadź shield booster żeby lepiej tankować :P
Tloluvin:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 12, 2012, 08:58:59 ---Czy ja dobrze rozumiem, że cały wątek sprowadza się do tego, że kolega skąpi na droższego klona? ???
--- Koniec cytatu ---
Zle rozumiesz. Watek dotyczy tego czy warto robic torpy na 5 i specke na min 4 tylko dla bomberow
Poza tym mam mala prosbe do Ciebie i do GlassCutter'a
Na forum jest cala masa miejsc gdzie mozna sobie potrollowac wiec jak nie macie wiedzy w temacie i/lub checi by sie piedzielic nia z kims kto jej nie ma i prosi o pomoc to trollujcie sobie w innym miejscu
Dziekuje
GlassCutter:
--- Cytat: Tloluvin w Marzec 12, 2012, 09:35:00 ---Na forum jest cala masa miejsc gdzie mozna sobie potrollowac wiec jak nie macie wiedzy w temacie i/lub checi by sie piedzielic nia z kims kto jej nie ma i prosi o pomoc to trollujcie sobie w innym miejscu
--- Koniec cytatu ---
Zadajesz pytania z dupy to czego się spodziewasz? Różnica między fitami na torpy t2 i arbalesty polega na tym że nadwyżka dps'u którą dają Ci t2 pokrywa brak rigów/modułów dps'owych których zwyczajnie nie zmieścisz. W zamian otrzymujesz wolne sloty które możesz przeznaczyć na poprawę mobilności bombera.
Jonas:
--- Cytat: Tloluvin w Marzec 10, 2012, 10:10:54 ---wszystko pieknie, ale mam w perspektywie otrzymanie od CCP 6m pustych SP i czegos musze sie pozbyc z kolejki
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Tloluvin w Marzec 10, 2012, 18:36:59 ---Mialem ladnie w kolejce i torpy T2 i pare innych rzeczy, a tu sie okazuje, ze musze sie liczyc z tym, ze dostane te 6m pustych SP w inferno (tak BTW to wiadomo kiedy to wyjdzie?) i musze powywalac pewne rzeczy z kolejki.
--- Koniec cytatu ---
To wskazuje na coś innego, ale oczywiście ty wiesz najlepiej, a inni Cię nie rozumieją.
Ale w takim razie abstrahując od Twojego oczywistego zainteresowania przydatnością torped T2, która to została już wykazana, wyjaśnij mi proszę, jeśli będziesz łaskaw, co jest takiego złego w tych "pustych 6m SP", że musisz aż przez to swoją kolejkę skillowania modyfikować. Ten problem mnie zafascynował i chętnie poznałbym jego ideę.
Goomich:
No, jak ogłosili, że kasują learningi, to pompowałem Presence na 5 na wszystkich kontach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej