Eve Online > Crucible

Zmiana nazw część 2

<< < (2/7) > >>

Jonas:
Ok. Można biadolić, ale większość zmian zrozumiała i możliwa do przetrawienia. Niektóre nawet wielce pożądane (implanty). Ale niech mi ktoś wyjaśni łopatologicznie o co chodzi z wyrzutniami assault, bo nie łapię, gdzie był w nich jakiś problem.

--- Cytuj ---Heavy Assault Missile Launchers have become Assault Missile Launchers

Assault Missile Launchers have become Light Missile Arrays

--- Koniec cytatu ---

???

Dlaczego heavy assaulty stają się nagle zwykłymi assaultami? Bo używa rakiet bez heavy w nazwie? No ok, to jeszcze zrozumiem. Ale jeki kurwa (przepraszam za słownictwo) debil doszedł do wniosku, że zmiana assault missile launcher na light missile ARRAY to coś dobrego i sensownego??? Od dawien dawna array to określenie dla elementów POSów, a nie launcherów do statków. Jak ta zmiana miałaby cokolwiek uprościć to ja nie łapię. Może mnie ktoś oświeci. Dlaczego nie Light Missila Launcher? Skąd ten kretyński array?

Ranshe:
O co chodzi z arrayem to też nie wiem. To mi się akurat też nie podoba.

Natomiast o same heavy assault to dość logiczne, heavy assault missile launcher strzela z "x assault missile", natomiast assault missile launcher strzela z "x light missile" zupełnie bez sensu.

Jonas:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 01, 2012, 08:43:24 ---Natomiast o same heavy assault to dość logiczne, heavy assault missile launcher strzela z "x assault missile", natomiast assault missile launcher strzela z "x light missile" zupełnie bez sensu.

--- Koniec cytatu ---
No to mogli zmienić assault missle na heavy assault missle i nie było by problemu z wyrzutnią Heavy Assault Missile Launcher. A jedyna "nieścisłość" byłaby w tym, że nie byłoby rakiet dedykowanych do Assault Missile Launchera, który strzelał by z light missli. A teraz będą rakiety do assaulta odpowiednie, ale co to jest Light Missile Array to 99% osób nie będzie wiedziało bez przeklikiwania się przez show info.

Dormio:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 01, 2012, 08:43:24 ---O co chodzi z arrayem to też nie wiem. To mi się akurat też nie podoba.

Natomiast o same heavy assault to dość logiczne, heavy assault missile launcher strzela z "x assault missile", natomiast assault missile launcher strzela z "x light missile" zupełnie bez sensu.

--- Koniec cytatu ---
A tak ich chwaliłeś:

--- Cytat: Ranshe w Styczeń 25, 2012, 11:22:42 ---To żadne czyszczenie, tylko zmiana nazewnictwa z zamieszanego na konsekwentne.

--- Koniec cytatu ---
Chociaż jakieś tam wątpliwości miałeś:

--- Cytat: Ranshe w Styczeń 25, 2012, 13:38:40 ---No i niech się przyglądają. Ale przecież np. wyrzutnie są ponazywane właśnie konsekwentnie, to po co je zmieniać?

--- Koniec cytatu ---
A starsi koledzy mówili: "to nie jest koniec"  ;) 8)

--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 01, 2012, 09:13:07 ---No to mogli zmienić assault missle na heavy assault missle i nie było by problemu z wyrzutnią Heavy Assault Missile Launcher. A jedyna "nieścisłość" byłaby w tym, że nie byłoby rakiet dedykowanych do Assault Missile Launchera, który strzelał by z light missli. A teraz będą rakiety do assaulta odpowiednie, ale co to jest Light Missile Array to 99% osób nie będzie wiedziało bez przeklikiwania się przez show info.

--- Koniec cytatu ---
Mogę Cię zacytować ?

--- Cytat: Jonas DaVerde w Styczeń 25, 2012, 14:37:55 ---I przestańcie już z tymi teoriami spiskowymi. Jednym się podoba innym nie, o gustach się nie dyskutuje.

--- Koniec cytatu ---

Jabolex:
A może się po prostu "literówka" z assaultami zrobiła...

JM

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej