Eve Online > Dyskusje ogólne
Bot holocaust
Isengrim:
Wydaje mi sie, ze przesadzacie (w sensie z biadaniem, ze boty zabija evke), ale moze jestem niepoprawnym optymista.
Jonas:
--- Cytat: Isengrim w Marzec 01, 2012, 13:44:25 ---Wydaje mi sie, ze przesadzacie (w sensie z biadaniem, ze boty zabija evke), ale moze jestem niepoprawnym optymista.
--- Koniec cytatu ---
To nie byłaby pierwsza gra MMO, która tak skończyła, bo wydawca wolał trzepać kasę płynącą z bocących kont niż wprowadzić mechanizmy likwidujące ten proceder. A nie uwierzę, że takich mechanizmów nie ma.
Jrkan:
Ten temat jest dowodem, że takie mechanizmy są. Tylko, że są stosowane tylko przed fanfestem, a i tak skutkują banami na marne 10 dni, więc równie dobrze mogło by ich nie być.
HammerSnake:
Jak się spojrzy na allegro, to można dojść do wniosku, że większość polskich graczy by nie grała w eve gdyby nie istniejące boty. Tak sobie zerkam z ciekawości co parę dni na aukcje i czasem schodzi nawet 50 plexów dziennie. Jak tak sobie pomyśle ile jest polskich graczy i wyobrażę miesięczny handel plexami...
Tym samym ciężko mi się zgodzić z stwierdzeniem : "boty zabijają evke". 8) 0.0 z botami czy bez się i tak się nie zmieni. Zresztą już gdzieś pisałem co myślę o 0.0 - zabawa dla paru polityków i zombiaków, którzy harują dla ich funu. :P Tak przynajmniej macie z kim pogadać po polsku w grze.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: HammerSnake w Marzec 01, 2012, 14:01:40 ---Jak się spojrzy na allegro, to można dojść do wniosku, że większość polskich graczy by nie grała w eve gdyby nie istniejące boty.
--- Koniec cytatu ---
To, ze Ty doszedles do takiego wniosku akurat nie musi znaczyc, ze tak jest 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej