Eve Online > Dyskusje ogólne
Bot holocaust
Jrkan:
--- Cytat: HammerSnake w Marzec 06, 2012, 12:02:45 ---Myślę, że szkoda mi czasu na rozmowę o botach.
Napisałem co myślę o misjach milicyjnych, po tym jak napinałeś pałę pisząc o bezpiecznych inkursjach, gdy sam uprawiasz najbezpieczniejsze pve w eve. :P
--- Koniec cytatu ---
Po prostu podaj namiary na jakiegokolwiek bota który potrafi robić milicyjne misje, a najlepiej przestań pisać na tematy o których nie masz pojęcia.
Ranshe:
Pany, człowiek który nie gra a zna się na wszystkim przemówił, koniec dyskusji, co wy tu jeszcze robicie ;p
Centurion:
--- Cytuj ---A gdyby tak sajty na inkursjach były pvp free? Takie 0.0 w obrębie grida.. W końcu pojawiłoby się coś ciekawego w hi secu
--- Koniec cytatu ---
To by było dobre. :)
Ranshe:
--- Cytat: GlassCutter w Marzec 06, 2012, 12:02:00 ---W końcu pojawiłoby się coś ciekawego w hi secu ;)
--- Koniec cytatu ---
Mnóstwo płaczących kerbirów? Bo ja wiem czy to takie ciekawe...
HammerSnake:
--- Cytuj ---Po prostu podaj namiary na jakiegokolwiek bota który potrafi robić milicyjne misje, a najlepiej przestań pisać na tematy o których nie masz pojęcia
--- Koniec cytatu ---
Raz że jest to niezgodne z regulaminem forum, dwa że z eula eve.
Jak można się nie znać na misjach milicyjnych gdy są proste jak budowa cepa? A sorry trzeba odwagi i poświęcenia, żeby sklepać parę krzyżyków na site'cie z bramką oraz paroma neutami na localu. Po takim wyczynie można conajmniej klepnąć epicki post na forum i ponarzekać na inkursje.
Zejdźcie na ziemie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej