Eve Online > NoobGarten
Exploracja.
Asag:
Wie ktoś gdzie w ustawieniach overview szukać budynków po zniszczeniu których jest szansa na spawn NPC dającego frakcyjny loot lub wyrzucające cargo z lootem na plexaxh?
Próbowałem Large Collidable Objects ale wtedy nieraz i 100+ obiektów mi się pokazuje a na wielu filmach widziałem że ludzie mieli w OV ledwie 2-3 struktury. Jest jakaś odrębna kategoria do tego?
PS: Zmieniłem temat topicu na bardziej ogólny "Exploracja" bo już trochę schodzę z tematu a nie chce nowego topicu zakładać :)
Doom:
Takie budynki są jakoś inaczej liczone i włażą na over przy normalnie wyłaczonych łącznikach, storagach itp
Druga metoda szukania ich to wiedza czego szukać dzięki stronie i rozwalenie tylko tego
Asag:
Ishtar będzie gotowy za 16 dni. Jak go wyskilluje zamierzam podciągnąć sporo skilli bo ostatnio skilluje non stop typy statków a reszta skilli nietykana (ah ten rush po Ishtara).
I teraz zastanawiam się jak go sfitować. Potrzebuję wykombinować dwa tzn All-In-One do high sec expoloracji gdzie mogę pozwolić sobie na zamontowanie wszystkich modułów pod explo oraz do low. Do tego drugiego słyszałem ze pasowałoby mieć cloaka ale nie wiem jak to wszystko poupychać. Jakieś propozycje (w sumie nie wiem czy tematu w garażowni nie założyć bo to chyba rozległy temat)?
Druga sprawa, kiedyś zapewne będę chciał wsiąść w t3 (bonusy do scaningu z subsystemów). Myślałem nad Proteusem bo brakowałoby mi do niego tylko 9 dni po skończeniu Ishtara (oczywiście po tych 9 dniach nadal byłby bezużyteczny bez dodatkowego skillowania zresztą jak każdy inny t3). Problem w tym że wszędzie piszą że to najgorszy t3 i nie wiem czy warto się w niego pchać.
Najlepszy ofc tengu ale 43 dni skillowania trochę odstrasza (przynajmniej na razie). Alternatywą byłby Loki (35 dni), Legion to 38 dni a więc już lepiej chyba tengu.
W skrócie, warto zrobić Proteusa czy od razu mierzyć wyżej?
[VIDE] Herezja:
Z moich osobistych obserwacji wynika ze Legion jest najsłabszym z tech 3 bo ciężko się go fituje (chyba, że zbudujesz go na heavy assault misslach).
Proteusa bym ustawił na równi obok lokiego. A tengu jest dość dobrą zabawką do racenia i do pvp z racji dość niskiej sygnatury i dużego zasięgu.
sc0rp:
--- Cytat: Asag w Kwiecień 19, 2012, 16:17:14 ---
W skrócie, warto zrobić Proteusa czy od razu mierzyć wyżej?
--- Koniec cytatu ---
w skrocie to warto odwiedzic inne zakladki niz spaceship command ;)
T3, przynajmniej jak chodzi o tengu,lokiego i legiona (protem nigdy nie latalem) pokazuja pazur DOPIERO jak masz wszystko dookola wyskillowane, a tak to t2 na subtelnych sterydach i to nie zawsze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej