Eve Online > Inferno
Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.
Ranshe:
Bo ja wiem. Ja tam dla odmiany nie boję się wdupić niczego, z t3, cynabalami i blackopem włącznie, bo zdaję sobie sprawę, jak szybko mogę sobie kupić kolejne, więc nie mam jakiejś traumy, że o, drogi statek to strach wydokować i żałoba w całym korpie jak spadnie. Pody tak samo :)
Tylio:
--- Cytat: Tloluvin w Marzec 07, 2012, 08:16:53 ---To ja zadam kerbirskie pytanie
Mam BC na 5
Po zmianie bede miec 4 rasowe BC na 5, zamiast 1. BC na 5
BC na 5 to 1536000 SP
Czy to oznacza, ze po tej zmianie moja postac bedzie miala o 4608000 SP wiecej?
--- Koniec cytatu ---
Odpowiedź na to pytanie wisi na forum od wczoraj: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=898444#post898444
--- Cytuj ---New destroyer and battlecruiser skills would be same rank than existing ones
--- Koniec cytatu ---
Tloluvin:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 07, 2012, 11:59:51 ---Bo ja wiem. Ja tam dla odmiany nie boję się wdupić niczego, z t3, cynabalami i blackopem włącznie, bo zdaję sobie sprawę, jak szybko mogę sobie kupić kolejne, więc nie mam jakiejś traumy, że o, drogi statek to strach wydokować i żałoba w całym korpie jak spadnie. Pody tak samo :)
--- Koniec cytatu ---
Tu juz wchodzimy w kwestie kosztow zgonu ktory dla kazdego jest czym innym i zalezy od calej masy czynnikow zarowno z EVE jak i RL.
Poza tym przynajmniej w moim wypadku nie chodzi o wartosc statku/poda jako takiego, a o poczucie, ze to jest za drogie
--- Cytat: Tylio w Marzec 07, 2012, 12:05:11 ---Odpowiedź na to pytanie wisi na forum od wczoraj: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=898444#post898444
--- Koniec cytatu ---
Dziekuje slicznie
Jak to mowia - co slepemu po oczach.
No to teraz pozostaje kombinowac co wyciac z planu na te 6,1mln SP :-X
[VIDE] Herezja:
Ciekawe jaki to będzie miało wpływ na mnie jako posiadacza bc-ków na 5 i kruzów 4 ras na 5. Poza tym deski na 5 mam od dawna a fretki 3 ras na 5.
Przybędzie mi pustych SP czy też coś innego z tego wyniknie?
Doom:
Bedziesz musiał lepszego klna kupić :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej