Eve Online > Inferno

Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.

<< < (60/63) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Gaunt w Czerwiec 15, 2012, 08:51:53 ---nie potrzeba było mu redesignu akurat

--- Koniec cytatu ---
Po dodaniu modeli launcherów drejk potrzebował zmiany modelu bo 'nowe' wyrzutnie umieścili na 'starych'.

Doom:
Przynajmniej nie skrzywdzili go tak jak manticory (chyba jedyny jak do tej pory redisigne modelu caldari który wybitnie mi nie podszedł)

Xarthias:
Najlepszy redesign modeli caldari robi się za pomocą kilku salw antymaterii :D

Dormio:
Coraz mniej rozumiem intencje CCP  ;)

Jakie wg Was są teraz pryncypia balansu wg CCP ?

W barkach wygląda na to, że wszystko chcą postawić na głowie (czytaj najmniejsza barka = najwięcej ehp), ale kompletnie się zaczynam gubić w rolach jakie przypisują poszczególnym typom i klasom. Dotychczas było wiadomo - deska - antisupport/antifrig, a tu wprowadzają nowe wersje (tier 2), gdzie nie precyzują roli (skupiają się jedynie na podstawowym typie uzbrojenia), gdzie szczególnie w przypadku dronkowych wersji
--- Cytuj --- Amarr / Gallente would receive additional drone boats,
--- Koniec cytatu ---
w zasadzie rola będzie zachowana (wystarczą light dronki), ale w przypadku rakietówek to będzie miało jeszcze mniejszy sens (obecne wersje przecież i tak korzystają z rakiet), no chyba, że obecnym rakietowcom zmienią część wyrzutni na działa.
W frytkach całkowita rewolucja się zapowiada, ale bez detali co do bonusów i układu slotów ciężko powiedzieć jak wielka zmiana nas czeka.

Pożyjemy zobaczymy. Coraz bardziej mnie cieszy, że żadna z nowo wprowadzanych zmian nie ma wpływu na moje możliwości ofensywno/defensywne, a jest jedynie przykrym "obowiązkiem" nauczenia się nowej nomenklatury  8) :P

Nitefish:
Nowy drake - śliczny :D

Co do zmian... od jakiegoś czasu mam takie wrażenie, że CCP "nerfi" lepsze shipy typu HAC poprzez boosty tych low sp shipów. Niedługo się okaże, że 2 deski za zeta topią Ci haca za 200kk jak chcą...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej