Eve Online > Inferno

Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.

<< < (46/63) > >>

Isengrim:
http://community.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=42269

--- Cytuj ---Capacitor Battery edits - All capacitor batteries now also provide a defense against Energy Vampires (Nos) and Energy Neutralizer (Neut) effects. A portion of the effect is reflected back on the aggressor.
--- Koniec cytatu ---
lolwut?

--- Cytuj ---MagSheath Target Breaker I - Mid slot. A module that has a chance of breaking the lock of ships targeting you, the chance increases the more ships target you at one time. Also breaks your locks. Reduces scan resolution significantly as a downside. Only one can be fitted at a time and the can not be fitted to capital ships. 
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe jak to dokladnie bedzie dzialalo i jakie sa szanse na tego lock breaka. Wydaje sie obowiazkowy item dla wszystkich hi-sec haulerow (albo w ogole haulerow).

--- Cytuj ---Extrinsic Damage Amplifier I & II - Low slot. A damage amplifier module for drones.
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieje, ze nie bedzie dzialal na fightery...

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Isengrim w Maj 14, 2012, 16:52:45 ---http://community.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=42269
 lolwut?
--- Koniec cytatu ---
Chyba chodzi o to że używane bateryjki oprócz doładowywania capa będą czymś w rodzaju hardenerów na nosy i neuty... W dodatku "agresor" sam może dostać "rykoszetem" z własnych modułków... nie wiem czy to taki świetny pomysł... :-X

Gaunt:
ja uważam, że te trzy modułki wprowadzą nowy styl walki  :)
Target breaker akurat dziwne @_@
ale anty-nos i moduły do dmg dron to miód

Danath Riddick:
Latanie wszystkimi tankującymi statkami solo będzie o wiele lepsze, dzięki temu ze cap boostery będą odbijać cześć efektów z nosa i neutów. Super.

Colonel:
Ciekawe jak to bedzie dzialac jesli taki curse/pilgrim kogos zassie,
ten ktos bedzie mial cap bostera i pilgrim curse tez bedzie miec cap bostera :) efekty sie zniweluja ?

Lokbrejker faktycznie moze sie okazac dobry do przebijania przez kampy

ciekawe tez czy Ishtary [ lub inne dronejros ] pojda w gore, jakby nie bylo dostaja dopale do dps'a teraz  ???

ciekawi mnie tez ten nowy armorowy modulek, ktory bedzie kumulowal resy i mikrodżampdrajf dla Beesow.... >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej