Eve Online > Inferno
Następny dodatek będzie się nazywał Inferno.
sc0rp:
Dwie zmiany fajne reszta "hu kers"
- Status Effects Notification Panel - szukanie na OV czy ma sie scramble jest bolesne
- Officer/Deadspace/Faction on Market - ceny pewnie spadna ale jak ktos ma hurtowa dostawe to miod malina ;)
Raan Kern:
--- Cytat: Dux w Kwiecień 12, 2012, 12:38:53 ---Officer/Deadspace/Faction on Market
--- Koniec cytatu ---
No to klops.
Główne źródło zarobku mi ucieknie (uczciwe kontrakty, a nie scamy, żeby była jasnośc ;) ).
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Herezja w Kwiecień 12, 2012, 13:19:01 ---Z jednej strony dobrze, że wprowadzą ale ... szkoda, że CCP na swojej stronie nie da jakiejś strony zbierającej dane z marketu.
--- Koniec cytatu ---
Ciekawi mnie komu nie podobał się mój komentarz. Uważam, że CCP powinno na swojej głównej stronie dać możliwość przeglądu zdalnego marketu z w miarę częstą aktualizacją bazy danych.
Myślałem, że negatywy powinny być dawane jak ktoś jakąś głupotę palnie a nie jak z sensem pisze.
Isengrim:
--- Cytat: Herezja w Kwiecień 12, 2012, 14:22:22 ---Ciekawi mnie komu nie podobał się mój komentarz. Uważam, że CCP powinno na swojej głównej stronie dać możliwość przeglądu zdalnego marketu z w miarę częstą aktualizacją bazy danych.
Myślałem, że negatywy powinny być dawane jak ktoś jakąś głupotę palnie a nie jak z sensem pisze.
--- Koniec cytatu ---
Widocznie ktos z przyzwyczajnia kliknal. ;)
GlassCutter:
--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 12, 2012, 14:28:19 ---Widocznie ktos z przyzwyczajnia kliknal. ;)
--- Koniec cytatu ---
Albo tak jak ja kliknął po czwartej próbie rozgryzienia o co w tym poście chodzi 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej