Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
[CBC] CBC Interstellar rekrutuje
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Gaunt w Marzec 25, 2020, 18:09:54 ---https://www.twitch.tv/videos/574530851?t=03h33m53s
czemu dorosły chłop z goonów płacze, że ktoś go zblobował XD
--- Koniec cytatu ---
Może czuje się niedoceniony, w końcu to tylko kilka Blackopów a nie pół aliansu w Nyxach.
Anna Nietrzeba:
Mamy przed wojną kilka wakatów dla szpiegów lubiących pvp.
Quantum Ehegtron:
Ja zdecydowałem się na dołączenie do CBC i nie żałuję. Wcześniej byłem w "zagramanicznych" korporacjach i aktywnie uczestniczyłem w życiu commsowym, natomiast dopiero latając z chłopakami nauczyłem się wielu rzeczy. Dodatkowo wcześniej miałem alty w ich higshsecowych akademiach i nikt nie martwił się, czy mam za co latać. Oczywiście jest to życie blobowe i trzeba to lubić, ale polecam, bo chłopaki naprawdę troszczą się o sporo rzeczy.
Vurionek:
--- Cytat: Quantum Ehegtron w Wrzesień 19, 2020, 09:12:24 ---Ja zdecydowałem się na dołączenie do CBC i nie żałuję. Wcześniej byłem w "zagramanicznych" korporacjach i aktywnie uczestniczyłem w życiu commsowym, natomiast dopiero latając z chłopakami nauczyłem się wielu rzeczy. Dodatkowo wcześniej miałem alty w ich higshsecowych akademiach i nikt nie martwił się, czy mam za co latać. Oczywiście jest to życie blobowe i trzeba to lubić, ale polecam, bo chłopaki naprawdę troszczą się o sporo rzeczy.
--- Koniec cytatu ---
Moje pytanie brzmi czy sie będą o mnie troszczyć?
Quantum Ehegtron:
Ja nie narzekam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej