Eve Online > NoobGarten
Poradnik
(1/1)
funfek:
Cześć, poszukuję poradnika po Polsku opisanego w bardzo prosty sposób dotyczący mojej dalszej gry w EVE, skończyłem skillując się do statku Harbringer, chciałbym wiedzieć co moge robić tym statkiem i jaki statek ma skillować dalej.
Pol Kent:
--- Cytat: funfek w Luty 19, 2012, 18:41:43 ---Cześć, poszukuję poradnika po Polsku opisanego w bardzo prosty sposób dotyczący mojej dalszej gry w EVE, skończyłem skillując się do statku Harbringer, chciałbym wiedzieć co moge robić tym statkiem i jaki statek ma skillować dalej.
--- Koniec cytatu ---
Użyj mocy Google Luke...tfu...Funfek jeśli nic innego Ci nie przychodzi do głowy. Skoro doszedłeś już do BCeka to, że zacytuję klasyka "coś tam, coś tam" powinieneś już o grze wiedzieć.
A robić możesz cokolwiek co jest możliwe w grze i przyjdzie Ci do głowy. Co najwyżej skutek w jednym wypadku będzie lepszy a w innym marny ;)
Tim:
Tak jak ci w powiedział Pol, musisz sam zadecydować nad wyborem swoje ścieżki. To może odrobinkę ci w tym pomoże:
http://media.photobucket.com/image/eve%20online%20chart%20what%20do/RenoCraft/rbs.jpg
Z pewnością dobrze byłoby zapisać się do jakiegoś corpa. Jeżeli nie byłeś w Unseen Academy dobrze byłoby się tam zapisać,
szkolenia pomogą ci ogarnąć wiele dodatkowych aspektów gry i łatwiej będzie ci podjąć decyzję co dalej.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej