Eve Online > NoobGarten

Pytanie

(1/8) > >>

kongar:
Witam.

Robię militarne misje i dostałem statek o nazwie Atron. Moje pytanie do was czy mam go zacząć uzywać(aktualnie używam Velator). Czy to sie opłaca? Czytałem juz duzo o grze ale wiem obrzydliwie mało. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pozdrawiam Konrad

Goomich:
Oczywiście, Velator to darmowy syf, który dostajesz jak nie masz żadnego statku.

kongar:
A może pare rad dla mnie? Rozumiem, ze narazie mam robić wszystkie misje od agentów? Jeżeli tak to jak jest najwygodniej? Jeden agent, zrobic wszystkie misje i dopiero nastepny agent?

Isengrim:

--- Cytat: kongar w Luty 14, 2012, 16:29:35 ---A może pare rad dla mnie? Rozumiem, ze narazie mam robić wszystkie misje od agentów? Jeżeli tak to jak jest najwygodniej? Jeden agent, zrobic wszystkie misje i dopiero nastepny agent?

--- Koniec cytatu ---

Tutorial zrob - albo dla wszystkich agentow tutorialowych, albo daruj sobie tych, co do ktorych wiesz, ze raczej nie bedziesz sie takimi aspektami gry zajmowal.

A nastepnie zwroc sie do istniejacej w grze polskiej korporacji graczy "Unseen Academy", gdzie pokaza Ci dalsze aspekty gry.

Chupacabra:
Isengrim niech zrobi do wszystkich agentów  po kolei na tym etapie nawet pewnie nie wie co może robić w grze, a tak przynajmniej się zaznajomi z możliwościami :)

A Unseen Akademy po tutorialach obowiązkowo, czy szybciej tym lepiej, mniej błędów do naprawienia w przyszłości

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej