Eve Online > NoobGarten

skill plan dla gallente

(1/2) > >>

ryrzu:
Cześć!
Czy zna ktos jakąś stronę z gotowymi planami do evemon? albo ma ktoś plan pod gallente mission runnera (celem jest dominix, ale jakos trzeba misje trzaskac zanim sie do tego dojdzie)
Ogolnie pytam o to bo zupełnie się gubię w tych skillach a co ważniejsze nie wiem jakie statki po kolei miałbym trenować żeby na spokojnie latać misje. Jeśli dałoby się złożyć coś tak żeby jeszcze od czasu do czasu pvp polecieć to juz w ogole byłoby super.

edit: a może zamiast dominixa lepiej kronosa jesli chce i pvp i misje? wszelka pomoc mile widziana... i oczywiscie oba te statki w dalekich planach a co na teraz? (czyli na nowiutka postac)

Doom:
Kiedyś coś takiego zapodałem na forum UA. Od tamtego czasu nie było zmian które zmieniłyby coś w nim.

Starakopara:
Kronos na misjach, ja bym przemyślał ten pomysł :)

Doom:
Jeśli chodzi o marudery to poza Golemem pozostałe trzy to naprawdę dobre maszyny nawet na t2 ficie.
Problem z Maruderami jest taki że są bardzo skilożerne i w zasadzie wsiadanie w takiego wczesniej niż po około roku (no może 3/4) to proszenie sie o wypadek.
Dominix  na początek styka i jest naprawdę noob freandly

ryrzu:
a co wyskillowac do dominixa i czym latac zanim bede mial skille i pieniadze na dominixa?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej