Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Jak to jest i było w C0ven (było: [VIDE] Virtual Democracy - rekrutuje!!!!)
Jonas:
--- Cytat: Striker w Luty 09, 2012, 11:12:42 ---Juras byłem ostatnio na chwile jak było zebranie, ale nie mam mikrofonu (ten piszczący wywaliłem) więc raczej nie ma sensu ;) Jak sie dorobie nowego to może wpadnę.
--- Koniec cytatu ---
Wpadnij do mnie, pożyczę ci, mam dwa zapasowe. ;) Skończysz wreszcie z tymi wymówkami.
A tak na marginesie dyskusji, zabawne jest, że wypowiadają się osoby, które nigdy w C0ven nie były, nie znają sposobu funkcjonowania tego tworu i kombinują jak to go zreformować, żeby był lepszy. Wejdźcie w jego szeregi, starajcie się, wykazujcie inicjatywę, zostańcie dyrektorem korpa, potem dyrektorem aliansu, może nawet FC albo CEO. Wtedy będziecie mogli reformować do woli, albo może otworzą się wam oczy i zrozumienie dlaczego dyskusja o czymś na czym się nie znacie, nie ma sensu.
Striker:
Podejrzewam, że piszesz o tym: http://eve-centrala.com.pl/forum/index.php/topic,8886.0.html. To była druga propozycja chronologicznie.
Rok wcześniej miała miejsce inna inicjatywa, o ile mnie pamięć nie myli, wówczas zupełnie za darmo. Też nic z tego nie wyszło. W 2010 roku od marca też zapraszano polskie grupy, które chciały zamieszkać w Eso i polatać z nami na Sysków - wtedy pojawiło się raptem paru pilotów (w tym właśnie Cat). Ponadto, każdy polski korp, który deklarował, że chce przylecieć i z nami polatać, był zapraszany do Eso albo do Stain. Latali z nami we flotach albo sami i kooperacja była bardzo przyjazna. Swojego czasu (w marcu-kwietniu 2010) bardzo efektywnie i efektownie w ten sposób w Stain operowało BSI przeciwko Rumunom, odciążając nasz front w Esoterii. I niezle zryli LR potem banie ;) A to tylko jeden z wielu przykładów. Tak też mieliśmy współpracować z Yarrr, którym oferowaliśmy całą konstelację w Esoterii za darmo. Jednak wtedy do ostatecznej współpracy nie doszło, w sumie z powodu dwóch głupich nieporozumień. Więc tych inicjatyw było naprawde sporo, niestety z odzewem było różnie. Zresztą to jest temat na zdecydowanie dłuższą dyskusję;)
Jonas - no wypadałoby się w końcu spotkać :) Odezwij sie na moje GG to się coś kiedyś umówimy: 3456749
Trefnis:
widze ze naprawde nie wiecie o czym mowicie,
to sie nigdy nie sprawdza (podzial sojuszu na pvp i kerbirke)
bylem w kilku sojuszach ktore tego probowaly i w zadnym sie to dobrze nie skonczylo,
zawsze ludzie od pvp mieli za zle pve ze nie bronia terenow, a jak pvp potrzebuje iskow to caly teren zajety
(kiedys byly to plexy, dzisiaj anomalki, co za roznica)
konczylo sie to tylko na dwa sposoby, albo sojusz wywalal kerbirow i sie reorganizowal albo grupa pvp odchodzila na "swoje".
co do gadania ze c0ven nic by nie stracil to kto to wymysla ?
eso nie jest z gumy, systemy czy konstelacje ktore mialyby byc dane dla wszystkich to sa miejsca ktorych nie mozesz wynajac,
a co zrobisz z potem jak ci ludzie beda sobie wylatywali ze swoich kurwidolkow i robic anomalki/plexy w wynajetych konstelacjach ?
sirnolaan:
Są jeszcze misje w Stain jak by ktoś chciał.
Pol Kent:
--- Cytat: Sir Nolaan w Luty 09, 2012, 12:50:23 ---Są jeszcze misje w Stain jak by ktoś chciał.
--- Koniec cytatu ---
Hehehe...co za delikatność wypowiedzi. Z tego co wiem to znakomita większość chce. ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej