Eve Online > Market
Jove corpse na sprzedaz
LukAsh:
Ja pamietam afere jak torrifans dal jakiemus graczowi (z bodajrze TTI) w nagrode laser gorniczy ze swojej jove rookie frigate (odpowiednik cywilian miner czy jak to sie nazywa). Pozniej sie okazalo ze to laser tech5 "Nibelung" mining laser :lol:
Blaster:
--- Cytat: "LukAsh" ---Ja pamietam afere jak torrifans dal jakiemus graczowi (z bodajrze TTI) w nagrode laser gorniczy ze swojej jove rookie frigate (odpowiednik cywilian miner czy jak to sie nazywa). Pozniej sie okazalo ze to laser tech5 "Nibelung" mining laser :lol:
--- Koniec cytatu ---
Czy ten torrifans to jeden z DEVsów?
Za co jeden z graczy otrzymal ten laser i jakie mial mozliwosci?
Jak zakonczyla sie ta afera?
kosto:
.. o tym dowiecie sie w nastepnym odcinku :]
Marquiz:
tia... i pomyslec ze GM rozbijaja sie noob shipami tech 4 czy bog wie ile i smieja sie z nas ze polowa korpa oramy jeden pas 8 godzin i nie mozemy zorac, algo jakims gankingedonem zadajemy marne 1500dmg ;)
A tem ship w ktorym Jove dorwali, to pewnie z jakiegos muzeum wytargali, zeby sie w oczy nie rzucac.
unique|tom:
--- Cytat: "Blaster" ---
--- Cytat: "LukAsh" ---Ja pamietam afere jak torrifans dal jakiemus graczowi (z bodajrze TTI) w nagrode laser gorniczy ze swojej jove rookie frigate (odpowiednik cywilian miner czy jak to sie nazywa). Pozniej sie okazalo ze to laser tech5 "Nibelung" mining laser :lol:
--- Koniec cytatu ---
Czy ten torrifans to jeden z DEVsów?
Za co jeden z graczy otrzymal ten laser i jakie mial mozliwosci?
Jak zakonczyla sie ta afera?
--- Koniec cytatu ---
Ja pami?tam jedynie afer? z Minerami II, do której CCP dorobi?o niez?? historyjk?, co? ala o Prometeuszu, który wykrad? ogie?.
Ca?a historyjka oparta by?a o ?miertelnie chorego jovia?czyka (podobnie? jaki? DEV si? zbuntowa? czy cu?), który postanowi? przed "?mierci?" przekaza? graczom BPO na Miner II. Umówi? si? z pewn? korporacj? (TTI chyba) na miejsce spotkania, i ruszy? w ich stron?. W momencie jak Jovianie (DEVS) si? dowiedzieli co si? ?wi?ci rzucili si? za nim w pogo?, ale uda?o mu si? dotrze? wcze?niej do oczekuj?cych z TTI (którzy byli uzbrojeni po z?by na wypadek starcia) dokonali transakcji, a pózniej gdy si?y jove dolecia?y na to miejsce spotkania to by?a podobnie? niez?a jatka. Przez ten event Miner II by? produkowany jedynie przez 1,2 korpy i osi?ga? zawrotne ceny zaczynaj?c od 25mln za szt. stad jak gdzies uslyszycie o "Miner II fiasko" to bedzie chodzi?o o to :shock: Co do tego minera V to nie wiem nic a nic.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej