Eve Online > Dyskusje ogólne

EvE Outpost 42 (eve-outpost.pl) - nowe miejsce w sieci

<< < (4/13) > >>

Ranshe:

--- Cytat: PC5 w Luty 09, 2012, 12:52:08 ---Gdyby tak sprawdzić, który był ten 42 wybudowany w grze, ciekawe gdzie na mapie byśmy się znaleźli... Hmmm... Byle nie Providence :P
--- Koniec cytatu ---

Ciekawe czy dotlan trzyma te dane dłużej, bo pokazuje jedynie ostatnie 30... Ja bym trzymał. Aż zaraz napiszę evemaila i zapytam który był 42 :D

Doom:

--- Cytuj ---Ciekawe czy dotlan trzyma te dane dłużej, bo pokazuje jedynie ostatnie 30... Ja bym trzymał. Aż zaraz napiszę evemaila i zapytam który był 42
--- Koniec cytatu ---
Mogą nei wiedzieć, jeśli zaczęli działać później...

--- Cytuj ---Amarr - Centaurii
Minmatar - Narn
Gallente - Minbari
Caldari - Earth Alliance
--- Koniec cytatu ---
Centarii nie są świrami religijnymi (chyba ze ich ołtarze ozdabia symbol jakiejś waluty :P ) a minbarczycy nie są ciotami :P

Jonas:
Będzie opcja przyłączenia się do tego przedsięwzięcia jako redaktor gazetki szkolnej? Od jakiegoś czasu brakuje mi miejsca na publikowanie polskich patchnotesów, a tu byłoby jak znalazł. Sprawozdania z devblogów też zawsze lubiłem pisać. A tak ogólnie wygląda świetnie.

Ranshe:

--- Cytat: Doom w Luty 09, 2012, 13:47:28 ---Mogą nei wiedzieć, jeśli zaczęli działać później...

--- Koniec cytatu ---

Nie mam pojęcia kiedy zaczęli, zapytać nie zaszkodzi. Najwyżej odpisze, że nie wie :)

Doom:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Luty 09, 2012, 13:59:09 ---Będzie opcja przyłączenia się do tego przedsięwzięcia jako redaktor gazetki szkolnej? Od jakiegoś czasu brakuje mi miejsca na publikowanie polskich patchnotesów, a tu byłoby jak znalazł. Sprawozdania z devblogów też zawsze lubiłem pisać. A tak ogólnie wygląda świetnie.

--- Koniec cytatu ---
* Doom zerka na portalową nakładkę centrali...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej