Eve Online > Gank Night PL
Żona, dzieci, praca, nie daja ci pograc?
Colonel:
Na początek nie chciałem precyzowac. Bo chętnych byłoby mniej. Armor i high resy narazie starczy. Przydałyby sie armor linki. Ze dwóch weberow i długie łapki :)
X do floty będziemy łapać z polisza, niech patrzą :D ...a co!
TS Syndykatu
Podziękowania dla Isokona!
Glass podasz namiary?
Goomich:
--- Cytat: Jrkan w Luty 10, 2012, 14:26:10 ---Gang armor hacy latający na mwd na 20km od równo licznego gangu abaddonów, zostanie zdmuchnięty szybciej niż ktoś zdąży powiedzieć "o kur..., to nie tak powinno się robić".
--- Koniec cytatu ---
Nie żeby na AB były dużo lepsze. :D
Jonas:
--- Cytat: Jrkan w Luty 10, 2012, 14:26:10 ---Dla uporządkowania. Ahace powstały do walki z bsami. Dlatego:
1. Montowane jest AB. Montując MWD zwiększamy sygnaturę do poziomu przy którym large guny nie mają problemu z zadaniem pełnego dmg.
--- Koniec cytatu ---
Samo montowanie mwd jeszcze sygnatury nie zwiększa. Trzeba go jeszcze włączyć. Stąd fity dualprop. A jeżeli będziesz na niskiej orbicie nawet z karą do sygnatury z mwd large guny będą zadawać większy damage, ale nadal nie będą wyrabiały z trackingiem (nawet bardziej bo będziesz leciał szybciej). Problemem przy mwd staje się jednak odpowiednio szybkie manewrowanie, utrzymanie dystansu do celu i sygnatura przy walce z celami mniejszymi niż BSy.
--- Cytat: Jrkan w Luty 10, 2012, 14:26:10 ---Gang armor hacy latający na mwd na 20km od równo licznego gangu abaddonów, zostanie zdmuchnięty szybciej niż ktoś zdąży powiedzieć "o kur..., to nie tak powinno się robić".
--- Koniec cytatu ---
To prawda, ale jeszcze nie słyszałem o armor hacach latających na mwdku.
DrackUll:
--- Cytat: Colonel w Luty 10, 2012, 14:29:39 --- Przydałyby sie armor linki.........i długie łapki :)
--- Koniec cytatu ---
ze swojej strony mogę zapewnić bonus skirmiszowy, prawdopodobnie będzie też bonus z amarskiego commanda(t3 z linkami t2 ofc) :)
Chupacabra:
Pisał juz ktos gdzie punkt zbiórki?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej