Eve Online > Crucible
Nowy website EVE
Doom:
Gdzie powiedziałem że będę to instalował u siebie? Idea offline instalki to np możliwość ściągnięcia instalatora w jednym miejscu aby zainstalować go na maszynie z limitowanym netem (albo takim gdzie zassanie klienta to kilka godzin)
Ranshe:
Co w XXI wieku, powszechności internetu i grze wymagającej bycia do tego internetu podłączonym, nie jest że tak powiem głównym problemem i czymś, co koniecznie wypada eksponować. Podlinkować? Owszem. I jest podlinkowane.
Doom:
Chyba zaraz Ci przywalę punkty za trolling. Jesteś jedyną znaną mi osobą która gra w tą grę już czas jakiś, raczej w sposób inny niż tylko granie, a z kazdą pierdola zamiast znaleźć samemu dręczy znajomych (podpowiem że znasz gracza o którym myślę w tym przykładzie) co implikuje używanie poprzedniej strony i twierdzi że to nowe gówno jest lepsze niż stara strona na ktorej nie było problemu z nawigacją
Jonas:
*Jonas DaVerde łapie popcorn ;)
Jrkan:
Wystarczy wejść na community.eveonline.com i mamy to co poprzednio. eveonline.com to jest teraz bardziej prezentacja która ma zachęcić nowych graczy do zagrania, pokazać jaka EVE jest śliczna, cool, rozbudowana i w ogóle to jest najlepszym mmo we wszechświecie. Mi to odpowiada.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej