Eve Online > Crucible

Nowy website EVE

<< < (3/9) > >>

Goomich:
Posta ci ucięło i nie wiemy gdzie masz a page z programem. :P

Doom:
Nowa strona ssie. Przegladarka statków jest z dupy i ładuje się wieki - czyli podobnie co battleclinick za co na tą stronę zaglądam tylko jeśli nie mam wyjścia (sprawdzone i w pracy i w domu, łącze w pracy to dsl do pracy z serwerem z poznania...)
Kolorystyka listków rozwijalnego menu mnie drażni, łatwość nawigacji o jakiej pisał Puszek i generalnie ogólne wrażenie że znowu sie do władzy w ccp dorwały fiutki od incarny i szkoły "grafika która wymaga komputerów NASA jest lepsza od nowego kontentu i naprawy starych bugów"

Dormio:
Zapominasz, że kontent w 90% kupujesz grafiką jaką widzisz. Dopiero później jest kubeł zimnej wody, jak się okazuje, że do płynnej gry musisz mieć ustawienia minimalne.
Webpage zazwyczaj jest tylko na zachętę. Forum i evegate, które głównie będą używane wg nowego podejścia są na tyle szybkie, że nie powodują śmierci ze starości.
IMHO możemy liczyć 3..2..1.. do nowej fali "dzieciaków" z innych MMO.

Dux:

--- Cytat: Dormio w Luty 08, 2012, 16:04:48 ---IMHO możemy liczyć 3..2..1.. do nowej fali "dzieciaków" z innych MMO.

--- Koniec cytatu ---

I korzystając z nowego quizu (swoją droga jako wskazówka dla zielonych, co można robic w grze, to całkiem fajny pomysł), wszyscy oni uznają, iż chcą być "Empire Builder", licząc, że jak się zepną, to wyrobią z osiągnięciem celu w jakiś tydzień :P

Ranshe:
Nie wiem co wy macie za badziewne łącza/kompy, że się to wam ładuje wieki. Mi się mapka ładuje w sekundę, a statek w przeglądarce w 5 sekund (to całkiem przyzwoity wynik jak na html5 i model 3d którym mogę obracać itp). Może czas przestać korzystać z IE6 czy innego badziewia?

Rozumiem że taki Doom na przykład codziennie zajmuje się stronami internetowymi, ich kolorystyką, układem, ux i innymi rzeczami, więc pewnie zrobiłby to wszystko lepiej. Jassssne.

@Mona - z community website (i z eveonline.com też) są przecież na górze w Eve Websites linki do acc management, supportu i całej reszty.

--- Cytuj ---dla nowego gracza daje jakiś ogólny obraz gry, szczególnie ta część z możliwymi profesjami
Dla gracza z jakimś tam stażem - bezużyteczna, szczególnie przez brak newsów na głównej stronie.
--- Koniec cytatu ---

Bo, uwaga niespodzianka - to jest strona dla NOWEGO GRACZA. Gracze z jakimś tam stażem mają community.eveonline.com.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej