Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[US3] Useless Idea - dyskusja
Chupacabra:
--- Cytat: Skeer w Luty 03, 2012, 00:57:36 ---Czy korp w jakikolwiek sposób nawiązuje do chwalebnej i długoletniej tradycji Lost Idea? :)
--- Koniec cytatu ---
chodzi Ci Skeer o to czy da się tam u nich w WH schylić bezpiecznie po mydło? :)
poleciałbym sprawdzić, ale ciężko będzie ich znaleźć w tej dziurze, tym bardziej, że odkąd straciłem Ideę to nie chce mi się nawet wydokowywać :)
Goomich:
Nic nie straciłeś, teraz się Orange nazywają. 8)
Chupacabra:
--- Cytat: Mona X w Luty 03, 2012, 11:11:12 ---Nic nie straciłeś, teraz się Orange nazywają. 8)
--- Koniec cytatu ---
Pomarańczowa Alternatywa powiadasz? Kto założy taki twór, korp czy ally, wchodzę w ciemno, nawet postaram się wykodować :)
KRIS_sx:
--- Cytat: Useless_Idea w Luty 03, 2012, 00:44:21 ---Masz jakieś pytania odnośnie korporacji? Możesz je zadać tutaj!
--- Koniec cytatu ---
Ja mam takie jedno male pytanko, mianowicie ile statkow wysadziliscie?
[ 2012.02.26 13:16:50 ] (notify) Nythyx has initiated self-destruct of their Brutix, it will explode in 120 seconds.
[ 2012.02.26 13:18:50 ] (notify) Brutix belonging to Nythyx self-destructs.
http://wklej.org/hash/9a286d315be/ logi z gry gdzie to USELESS korporacja detonuje USELESS statki USELESS graczy !!!
I jeszcze taka mala prosba do USELESS corpa, odbudujcie sie szybko bo inne korporacje czekaja w kolejca zeby was pojecha!!!
Skeer:
Mała prośba... Polska czcionka i interpunkcja nie bolą...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej