Eve Online > Przedpokój
Aldrin
GlassCutter:
Że aż pozwolę sobie zacytować klasyka: "Hej święty Piotrze otwórz bramy Nieba, takich ludzi nam tu trzeba, takich ludzi nam tu trzeba..." :D
Nitefish:
Ogień!
Aldrin:
Latam dalej po Heimatar:
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=12240070
Tym razem trafił mi się gniewny drejek, czysta i prosta akcja, znowuż odmowa ransomu, zresztą zupełnie niezrozumiała. Odstrzeliłem, już miałem wylogować, jednak coś podkusiło mnie by skoczyć z powrotem. Moja radość była niewyobrażalna, gdy na scannerze pojawił się baddon :D
"Ha!" mówi mój sprytny rozmówca "sprobuj zestrzelić taki duzi statek! Z aktywnym tankiem!". I rzeczywiście, tank trzyma, mi kończy się ammo... "Wygrałeś" powiadam "rób se te swoje misje, lepszym ode mnie się okazałeś, chylę czoła". Warp out, refit, reload, zmiana dron z ecm na hammerheady. I znowu łapie chłopaka ze spuszczonymi do kostek gaciami i wypiętą dupą - nawet alignu brak... Mój dobry uczynek polegał dziś na uświadomieniu koledze istnienia neutów :D
Najśmieszniejsza w tym wszystkim jest pomoc, którą kolega zawezwał: Domi Navy. Szkoda że z innego korpa. :D Nawet nie zdążyłem zwhorować concordowi killa :D
Tloluvin:
--- Cytat: Aldrin w Styczeń 25, 2012, 19:45:59 ---znowuż odmowa ransomu, zresztą zupełnie niezrozumiała
--- Koniec cytatu ---
Czemu niezrozumiala? To przeciez prosta kalkulacja
Ma do wyboru stracic statek i poda albo statek, poda i kase to woli stracic tylko statek i poda. Normalna ludzka minimalizacja strat.
Isengrim:
--- Cytat: Tloluvin w Styczeń 26, 2012, 09:24:19 ---Czemu niezrozumiala? To przeciez prosta kalkulacja
Ma do wyboru stracic statek i poda albo statek, poda i kase to woli stracic tylko statek i poda. Normalna ludzka minimalizacja strat.
--- Koniec cytatu ---
Poda w hisecu to raczej nie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej