Eve Online > Crucible
Pacznoty do Krucybla 1.1
Goomich:
Ale po co odróżniać prototype od experimentali, skoro obok jest cała potrzebna informacja?
Puszek, ta gra w dalszym ciągu jest dla ciebie zbyt skomplikowana. >:D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Mona X w Styczeń 27, 2012, 10:50:58 ---Ale po co odróżniać prototype od experimentali, skoro obok jest cała potrzebna informacja?
Puszek, ta gra w dalszym ciągu jest dla ciebie zbyt skomplikowana. >:D
--- Koniec cytatu ---
Znaczy się taka że to 1MN albo 10 MN? Hm... a mi się zdawało że cała awantura poszła o to że Y-T coś tam, czy Hydrazine coś tam ładniej i bardziej pro brzmi :P
Puszki tak mają, jak jest coś więcej niż tylko obrazki to sprawa jest chorernie skomplikowana :P
Goomich:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 27, 2012, 11:47:31 ---Znaczy się taka że to 1MN albo 10 MN?
--- Koniec cytatu ---
Jedno 100, a drugie 10 w przypadku MWD.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 27, 2012, 11:47:31 --- Hm... a mi się zdawało że cała awantura poszła o to że Y-T coś tam, czy Hydrazine coś tam ładniej i bardziej pro brzmi :P
--- Koniec cytatu ---
Kiedyś nazwa kryła informację nie tylko o namedowości, ale i innych cechach.
Quad Lif to 100MN MWD, Y-S to 10MN AB.
Teraz te całe experimentale, można by zastąpić 'namedowy', bo cała informacja leży w dalszej części nazwy. Problemem jest brak pozostałych meta w AB i MWD.
VonBeerpuszken:
Ja na prawdę wiem co kryły w/w nazwy ;) i czym sie różnią dane moduły :)
Próbuję tylko poironizować z ludzi którzy znów z maleńkiej igły robia wielkie widły... chyba tylko dla zasady żeby ulżyć swoim frustracjom tudzież znów wykreować się na progracza.
Ale pewnie to była celowa zagrywka CCP z ta zmiana nazw, tylko po to żeby ukryć prawdziwego buga powodującego znikanie dopiero co zrobionych bookmarków ;)
Ciekawe że nikt tego nie zauważył... oprócz tych którym pokazałem palcem że coś sie takiego dzieje... ale jak sie siedzi na stacji i ubolewa nad tym że y-t nazywa się taraz experimental czy tam prototype (znów gdzieś mi ściąga znikła) to się nie widzi na prawðe ciekawych rzeczy ;)
Tak bardzo ubolewacie że te piękne nazwy znikły..ilu z was podczas rozmowy posługiwało sie nimi a nie pisało/gadało np. mwd meta 4 dziesiątka? Czy to nie jest czasami spłycanie gry i jej backgroundu?
SokoleOko:
Mnie osobiście wkurza to, że takie zmiany powodują jaja na killboardach...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej