Eve Online > Crucible
Pacznoty do Krucybla 1.1
Nitefish:
moooaar!
Dormio:
Też Cię lubię :-*
Jrkan:
--- Cytat: Mona X w Styczeń 25, 2012, 15:00:33 ---Trzeba było nie wyłączać ikon.
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze nie wszędzie są ikony. Po drugie do niedawna nie było różnych ikon dla mwd i ab.
Obecnie wpisując 1MN Afterburner w wyszukiwarce na markecie dostaję wszystkie 1MN Afterburnery, a nie tylko t1 i t2. Poprzednio jak nie pamiętałem nazwy tego cholernego ab który nie jest ani t1 ani t2, musiałem grzebać się w kategoriach, teraz mogę skorzystać z wyszukiwarki.
--- Cytat: Mona X ---A co ma ten not do tezy, że launchery będą zmieniać?
--- Koniec cytatu ---
Moja wypowiedź do której się odnosisz nastąpiła przed wypowiedzią Dormia w której cytował zapowiedz zmian nazw launcherów. Teza jaką próbują udowodnić w tym wątku przeciwnicy zmian nazw jest taka, że CCP próbuje ogłupić grę, pracownik CCP zapewnia, że nie taki jest cel.
Dormio:
--- Cytat: Jrkan w Styczeń 25, 2012, 15:46:01 ---Teza jaką próbują udowodnić w tym wątku przeciwnicy zmian nazw jest taka, że CCP próbuje ogłupić grę, pracownik CCP zapewnia, że nie taki jest cel.
--- Koniec cytatu ---
A Ty byś zapewniał, że Twoim celem jest ogłupienie gry ? :D
Tloluvin:
--- Cytat: Dormio w Styczeń 26, 2012, 09:20:53 ---A Ty byś zapewniał, że Twoim celem jest ogłupienie gry ? :D
--- Koniec cytatu ---
To i tak bez znaczenia bo cel do jakiego sie dazy, a to co faktycznie z tego wychodzi to dwie calkiem rozne rzeczy (patrz dzialania polskiego rzadu) >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej