Eve Online > Crucible
Pacznoty do Krucybla 1.1
Dormio:
--- Cytat: Ranshe w Styczeń 25, 2012, 14:39:17 ---Wiecie co? Z wami gadanie to jak do słupa.
--- Koniec cytatu ---
I viceversacze ?
--- Cytat: Ranshe w Styczeń 25, 2012, 13:38:40 ---No i niech się przyglądają. Ale przecież np. wyrzutnie są ponazywane właśnie konsekwentnie, to po co je zmieniać?
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Ranshe w Styczeń 25, 2012, 13:02:22 ---Nie, nie będę. Ale powiedz mi dlaczego mieli by zmieniać arbalesty na prototype albo na numerki? Ludzie ja was proszę, odpuśćcie sobie te wszystkie wasze panikarskie wizje w głowach.
--- Koniec cytatu ---
CCP będzie jednak zmieniać nazwy wyrzutni (chociaż może nie arbalesta). A dlaczego ? Może dlatego, że mają taki kaprys, albo dlatego, że mogą ?
Link:
--- Cytuj ---The dev blog will contain a list of the modules and items slated for change in the coming months. It's not as extensive as you might think or fear - it currently covers, most notably, meta level 1-4 modules (with some exceptions), hardwiring, missile launchers and lasers.
--- Koniec cytatu ---
Jrkan:
Zmiana nazw rakiet bardzo dobra moim zdaniem. Trauma to trauma, a nie raz Scourge, innym razem Terror, a jeszcze innym Wrath. Sama nazwa Trauma jest równie dobra co Scourge.
Zmiany nazw AB/MWD też ok, poprzednie nazwy to był wzorcowy przykład kompletnego bajzlu, po tylu latach gry zdarzało mi się sprawdzać czy ab to aby na pewno ab. Poprzednie nazwy były bardziej "cool", ale obecne są jak najbardziej do przyjęcia. Wszystkie t2 itemy mają takie zwyczajne nazwy i jakoś nikt nie narzeka, że to mało rpgowe.
--- Cytat: 'Dark Flonoe" ---To co nastepnym etapem bedzie przemianowanie szkielek:
- Conflagration na Short range em-th
- scorch na Long range em>th
A brudasow EMP na short range EM > EX > Kin ?
jak standaryzacja i ulatwienia to na calego
--- Koniec cytatu ---
Biedaku, nic nie zrozumiałeś.
Dormio dlaczego nie podkreśliłeś słówka not, czyżby nie pasowało do założonej tezy.
Goomich:
--- Cytat: Jrkan w Styczeń 25, 2012, 14:51:31 ---Zmiany nazw AB/MWD też ok, poprzednie nazwy to był wzorcowy przykład kompletnego bajzlu, po tylu latach gry zdarzało mi się sprawdzać czy ab to aby na pewno ab.
--- Koniec cytatu ---
Trzeba było nie wyłączać ikon.
--- Cytat: Jrkan w Styczeń 25, 2012, 14:51:31 ---Dormio dlaczego nie podkreśliłeś słówka not, czyżby nie pasowało do założonej tezy.
--- Koniec cytatu ---
A co ma ten not do tezy, że launchery będą zmieniać?
Nitefish:
@Ranshe - wdawanie się w dyskusje z Dormio do niczego nie prowadzi i generuje ściany tekstu. Oszczędź tego sobie i innym.
Jak dla mnie fajnie było, że coś się inaczej nazywało. Cały w tym urok, a problemu w znalezieniu czegoś raczej nie było (nie licząc bardzo rzadko używanych modułów).
Dormio:
--- Cytat: Jrkan w Styczeń 25, 2012, 14:51:31 ---Dormio dlaczego nie podkreśliłeś słówka not, czyżby nie pasowało do założonej tezy.
--- Koniec cytatu ---
Omskło się. :D
--- Cytat: Nitefish w Styczeń 25, 2012, 15:03:36 ---@Ranshe - wdawanie się w dyskusje z Dormio do niczego nie prowadzi i generuje ściany tekstu. Oszczędź tego sobie i innym.
--- Koniec cytatu ---
Dziękuję, a sam po co się wdajesz ze mną w dyskusje ?
I ja i Ranshe mamy swoje zdania (czasem zbieżne) i argumenty. Jeżeli uważasz, że forum dyskusyjne służy do potakiwania innym... no cóż, jedyne co mogę w takim wypadku powiedzieć - jeśli takie jest Twoje zdanie, to będę miał na uwadze następnym razem jeśli będę chciał skomentować to co napisałeś.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej