Eve Online > Faction Night
Amarr Faction Night - update 6.0 final countdown
Jonas:
Rozumiem, że nie przewiduje się przesunięcia godziny rozpoczęcia na trochę późniejszą?
Dziobak:
a tak jeszcze mam takie pytanko, apropos dronek czy lepiej weby, ecemy, warriorki, czy sentry? i aparopos 8-mego slota na gedonie czy duży neut czy naprawiajke?
Ranshe:
--- Cytat: Dziobak w Marzec 03, 2012, 15:20:00 ---a tak jeszcze mam takie pytanko, apropos dronek czy lepiej weby, ecemy, warriorki, czy sentry? i aparopos 8-mego slota na gedonie czy duży neut czy naprawiajke?
--- Koniec cytatu ---
neut, od naprawiania mamy guardiany więc za dużo tym nie podziałasz :)
Dronki też bym dostosował do geddonów i wziął sentry.
Dziobak:
--- Cytat: Ranshe w Marzec 03, 2012, 15:42:06 ---neut, od naprawiania mamy guardiany więc za dużo tym nie podziałasz :)
Dronki też bym dostosował do geddonów i wziął sentry.
--- Koniec cytatu ---
o7 zakupione i się leci już na miejsce :)
hidden Q:
--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 03, 2012, 10:51:34 ---Rozumiem, że nie przewiduje się przesunięcia godziny rozpoczęcia na trochę późniejszą?
--- Koniec cytatu ---
Jonas :D watpie aby 50 osob czekalo na jedna z wylotem... termin podany od niemalże dwoch tygodni byl czas sie dopasowac.
--- Cytat: Dziobak w Marzec 03, 2012, 15:20:00 ---a tak jeszcze mam takie pytanko, apropos dronek czy lepiej weby, ecemy, warriorki, czy sentry? i aparopos 8-mego slota na gedonie czy duży neut czy naprawiajke?
--- Koniec cytatu ---
osmy slot zostaw wolny bo ci sie fit nie zmiesci a heavy neut zwiekszy twoj problem z capem, ktory i tak ledwo starcza na ostrzal
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej