Eve Online > Faction Night

Amarr Faction Night - update 6.0 final countdown

<< < (9/16) > >>

Jonas:
Rozumiem, że nie przewiduje się przesunięcia godziny rozpoczęcia na trochę późniejszą?

Dziobak:
a tak jeszcze mam takie pytanko, apropos dronek czy lepiej weby,  ecemy,  warriorki, czy sentry? i aparopos 8-mego slota na gedonie czy duży neut czy naprawiajke?

Ranshe:

--- Cytat: Dziobak w Marzec 03, 2012, 15:20:00 ---a tak jeszcze mam takie pytanko, apropos dronek czy lepiej weby,  ecemy,  warriorki, czy sentry? i aparopos 8-mego slota na gedonie czy duży neut czy naprawiajke?

--- Koniec cytatu ---

neut, od naprawiania mamy guardiany więc za dużo tym nie podziałasz :)

Dronki też bym dostosował do geddonów i wziął sentry.

Dziobak:

--- Cytat: Ranshe w Marzec 03, 2012, 15:42:06 ---neut, od naprawiania mamy guardiany więc za dużo tym nie podziałasz :)

Dronki też bym dostosował do geddonów i wziął sentry.

--- Koniec cytatu ---

o7 zakupione i się leci już na miejsce :)

hidden Q:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Marzec 03, 2012, 10:51:34 ---Rozumiem, że nie przewiduje się przesunięcia godziny rozpoczęcia na trochę późniejszą?

--- Koniec cytatu ---

Jonas :D watpie aby 50 osob czekalo na jedna z wylotem... termin podany od niemalże dwoch tygodni byl czas sie dopasowac.

--- Cytat: Dziobak w Marzec 03, 2012, 15:20:00 ---a tak jeszcze mam takie pytanko, apropos dronek czy lepiej weby,  ecemy,  warriorki, czy sentry? i aparopos 8-mego slota na gedonie czy duży neut czy naprawiajke?

--- Koniec cytatu ---

osmy slot zostaw wolny bo ci sie fit nie zmiesci a heavy neut zwiekszy twoj problem z capem, ktory i tak ledwo starcza na ostrzal

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej