Eve Online > Faction Night

Amarr Faction Night - update 6.0 final countdown

<< < (3/16) > >>

Ranshe:

--- Cytat: Dux w Styczeń 11, 2012, 14:30:38 ---Ale tam po drodze nic nie ma. A na końcu prócz tego dodatkowego świecidełka tez nic. Jak już to drobinke niżej, w Chej czy Aring można sie nadziać na Balkan Express czy jakoś tak. Ale na New Eden po wyparowaniu gdzieś Chain of Chaos to pustynia  ;)

--- Koniec cytatu ---

A właśnie, co się z nimi stało? Ostatnio w Aring widzieliśmy właśnie Balex zamiast Chainów, i to taki jakby zbiedniały, bo zamiast gangu armor t3, to jakieś dreje i hurki ;) Za to w Ami nowy blinkający jakiś sojusz. :)

hidden Q:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 11, 2012, 13:37:19 ---Może wyprawa tam gdzie się wszystko zaczęło? New Eden i okolice?
Cel - znalezienie utraconej techniki przodków
O panie... za to to trzeba by zlikwidowac 90% korpów i aliansów  :D
A w temacie - pomysł niegłupi, w gank night brałem tylko raz udział, dawno temu, ale wspomnienia z takiego ewentu są piękne.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Isengrim w Styczeń 11, 2012, 13:40:26 ---Gdzie ta ankieta?

Biorac pod uwage traffic w roznych okolicach, to chyba tematyka "Caldari vs. Gallente w Placid/Syndicate" wydaje sie sensowniejsza. Poza tym 3/4 community umie latac drejkiem. :D

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Doom w Styczeń 11, 2012, 13:29:59 ---Wolałbym caldaryjską ekipę lecącą w low / null gejowatych, ale wtubienie CVA też fajne :P (tylko czemu złomowiskiem trzeba lecieć... )

--- Koniec cytatu ---

dawać, dawać Pany!

zaczyna się to dobrze rysować, więcej pomysłów/inspiracji potrzebuje!

Jonas:
Czy mi się wydaje, czy Centrala zeżarła tak z tydzień postów?

Doom:
Nie wydaje Ci się. Właśnie sam to zauważyłem >:(
Wygląda na to że ludki poszli na łatwiznę i nie robili kopi w dniu przenosin.
Wysłałem opier do tej bandy leni z żądaniem naprawienia tego co spieprzyli, zobaczymy co odpiszą

Jonas:
Tak na oko zniknęło wszystko po 11 stycznia. A ja tyle nafarmiłem postów. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej