Eve Online > NoobGarten
broadcast - brak opcji
MrYogi:
Witam
Szukałem na forum i nie znalazłem więc zakładam nowy temat.
Problem jeśli chodzi o broadcasty a mianowicie śmietnik jaki panuje.
Jak nie ma problemu wyłączyć broadcasty typu "need armor" "need shield" czy inne które są w ustawieniach to nie mogę znaleźć dwóch opcji ( znając życie pewnie ich nie ma )
a : gdy ktoś dochodzi/odchodzi z floty jest o tym komunikat, p[podobnie jak zmienia skład, jak jest mała flota to nie problem, ale jak jest np. flota 200 osób to co chwile ktoś dochodzi/odchodzi i w komunikatach o brotkastach jest burdel, co przeszkadza podczas walki.
b : najbardziej jest wkur** jak ktoś zbierze coś z wraku, zaśmieca całkowicie całość i szukanie miedzy pierdołami jaki cel był zbroadcastowany.
Czy ktoś wie jak wyłączyć te komunikaty we flocie z punktów a i b ??
Pozdrawiam
M
Doom:
Wydaje mi się że przynajmniej niedawno można było ustawić filtr który nie tyle blokował konkretne brodcasty co pokazywał tylko te żądane. Próbowałeś takiego czegoś?
MrYogi:
--- Cytat: Doom w Styczeń 11, 2012, 08:40:57 ---Wydaje mi się że przynajmniej niedawno można było ustawić filtr który nie tyle blokował konkretne brodcasty co pokazywał tylko te żądane. Próbowałeś takiego czegoś?
--- Koniec cytatu ---
W setingu broadcastow próbowałem niemal wszystkich opcji i nic, chyba ze piszesz o czymś innym.
Doom:
W brodcastowej zakładce floty byla lista rozwijalna czy coś takiego...
MrYogi:
No proszę, najciemniej pod latarnia.
Kombinowałem w settingach a były ok.
Wystarczy zmienić filtr z ALL ma Broadcast history i po kłopocie.
Zawsze miałem na ALL i nie wpadłem na to że to może być przyczyną.
thx za info.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej