Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BCPM] Billionaires Club  - Dyskusja

<< < (12/13) > >>

Chupacabra:

--- Cytat: Himura w Luty 07, 2012, 09:28:14 ---....tak, tu aktualnie większość nas siedzi podobno bo niestety tego nie widać) większą grupką to nagle się okazuje że poza kilkoma stałymi ludzikami chętnymi na polatanie nikogo nie ma, a nawet jak są to zebranie się do kupy trwa wieki :/

--- Koniec cytatu ---

i to jest powód dla którego tak mnie nosi !!! i widzę, że nie tylko mnie :) na palcach jednej ręki można by wyliczyć pilotów, którzy zawsze są gotowi i mają czym polecieć. Niezapowiedziana tydzień wcześniej flota emergency home defense to 10 shipów we flocie max, zapowiedziana flota 12 :)

Dlatego ciągle mnie nurtuje pytanie po co tym pilotom korporacja, allians i inne twory skoro, nie mają zamiaru sie integrować??? PO co na siłę siedzieć w jakimś korpie skoro i tak loguje się taki "ciepłymiś" raz na pół roku, nie odezwie się na ally czacie, nie wejdziez na TSA, nosi tylko Ticker, dla samej plakietki? Połowa z nich już się nigdy nie zaloguje, i będziecie ich trzymać jak Lenina?

Himmura jakby Cię wywalili z GBT w tym czasie jak Ciebie nie było, to teraz po zalogowaniu obraziłbyś się na nich? Czy złożył podanie i powiedział wróciłem, robimy zadymę?

SokoleOko:

--- Cytat: Chupacabra w Luty 07, 2012, 09:46:34 ---Dlatego ciągle mnie nurtuje pytanie po co tym pilotom korporacja, allians i inne twory skoro, nie mają zamiaru sie integrować??? PO co na siłę siedzieć w jakimś korpie skoro i tak loguje się taki "ciepłymiś" raz na pół roku, nie odezwie się na ally czacie, nie wejdziez na TSA, nosi tylko Ticker, dla samej plakietki? Połowa z nich już się nigdy nie zaloguje, i będziecie ich trzymać jak Lenina?

--- Koniec cytatu ---

Z perspektywy CEO korporacji i executora aliansu mogę Ci powiedzieć, że takie martwe dusze dobrze wyglądają w statystykach Dotlanu, gdzie służą do wirtualnego prężenia klaty. Oczywiście do czasu, gdy ktoś powie "sprawdzam" i zobaczy ile osób faktycznie pojawi się na CTA.

Generalnie jest nieźle jeśli alians wystawia ponad 10% swoich liczb z Dotlan w prime-time.

Goomich:

--- Cytat: Chupacabra w Luty 07, 2012, 09:46:34 ---flota emergency home defense
--- Koniec cytatu ---

Do you want to know more?
[X] Yes
[ ] No

Isengrim:

--- Cytat: Mona X w Luty 07, 2012, 11:02:12 ---Do you want to know more?
[X] Yes
[ ] No

--- Koniec cytatu ---

AKA bronimi Plexow w Stain przed konkurencja. ^^

EverSin:

--- Cytat: Chupacabra w Luty 07, 2012, 09:46:34 ---....ciach ciach....
Himmura jakby Cię wywalili z GBT w tym czasie jak Ciebie nie było, to teraz po zalogowaniu obraziłbyś się na nich? Czy złożył podanie i powiedział wróciłem, robimy zadymę?

--- Koniec cytatu ---

Przed przerwą byłem w RAV, a że miałem mało czasu od zawsze, no na studiach miałem ale kto wtedy nie ma :D, to po nich zrezygnowałem z gry, no i mnie wydropili :P
Czy wróciłbym do RAV? Nie. Choć nie wykluczam żadnej możliwości, no może poza, nigdy do PTFu bo mam skrzywienie osobiste ;) No i nigdy, przenigdy więcej nie wsiądę do szipa żeby cokolwiek kopać oprócz tyłków, ostatni raz siedziałem w szipie z minerami jak kopałem na swojego pierwszego BSa jeszcze za czasow NHUN i przeprowadzki do Fountain.

--- Cytat: Isengrim w Luty 07, 2012, 11:16:19 ---AKA bronimi Plexow w Stain przed konkurencja. ^^

--- Koniec cytatu ---
to ^ ;P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej